Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
Betoniarka
korba-dawid • 2013-05-08, 17:30
Dzisiaj pracowałem na budowie i przypomniała mi się pewna historia z przed lat :

Znajomy opowiadał jak to jego znajomy (fakt ten potwierdza autentyczność historii ) siedział w izbie przyjęć w szpitalu obie ręce połamane , powykrzywiane itd itd, paradoksalnie śmiejąc się do łez. Zachowanie to strasznie dziwi pielęgniarki więc go pytają :

- Co się Pan k🤬a tak śmiejesz przecież masz Pan dwie ręce porządnie połamane. Mi by nie było do śmiechu.

- Pani, słuchaj. Robiłem dzisiaj ze Szwagriem na budowie, ciepło było więc ubrałem klapki do krótkich spodenek. Obracałem akurat betoniarkę, gdy do klapek nasypało mi się trochę piasku , w związku z tym zacząłem trzepać nogą w prawo i lewo, aby wysypać piasek. W tym momencie szwagier myślał, że prąd mnie razi z betoniarki, złapał za łopatę i przyj🤬 mi w obie ręce.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 19:47
@up Polska to mały kraj tu każdy każdego zna.
Zgłoś
zejfi 2013-05-08, 20:07
<westchnięcie> *sprzed
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 20:15
Historia stara jak świat i ma wiele wersji.
Zgłoś
Fredoo 2013-05-08, 20:48
historia starsza niz internet...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 21:07
mój znajomy tez mi to mówił
Zgłoś
Morlas 2013-05-08, 22:23 2
@ejdzbikej

Kiepsko przetłumaczona wersja Sick Note.

Zgłoś
brylant1412 2013-05-08, 22:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dr.Jekyll.Mr.Hyde 2013-05-09, 1:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 10:43
swietna historia, usmialam sie:)
Zgłoś
Sekker 2013-05-09, 14:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-10, 0:43
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-10, 4:43
Znam takie samo urban legend tylko, że rzecz działa się w kopalni. Koleś oparł się o jakąś skrzynkę z kablami i sobie trzepał. Ktoś go przyczaił i myślał że się telepie bo go prąd kopie, więc przywalił kilofem po łapach
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem