Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
Betoniarka
korba-dawid • 2013-05-08, 17:30
Dzisiaj pracowałem na budowie i przypomniała mi się pewna historia z przed lat :

Znajomy opowiadał jak to jego znajomy (fakt ten potwierdza autentyczność historii ) siedział w izbie przyjęć w szpitalu obie ręce połamane , powykrzywiane itd itd, paradoksalnie śmiejąc się do łez. Zachowanie to strasznie dziwi pielęgniarki więc go pytają :

- Co się Pan k🤬a tak śmiejesz przecież masz Pan dwie ręce porządnie połamane. Mi by nie było do śmiechu.

- Pani, słuchaj. Robiłem dzisiaj ze Szwagriem na budowie, ciepło było więc ubrałem klapki do krótkich spodenek. Obracałem akurat betoniarkę, gdy do klapek nasypało mi się trochę piasku , w związku z tym zacząłem trzepać nogą w prawo i lewo, aby wysypać piasek. W tym momencie szwagier myślał, że prąd mnie razi z betoniarki, złapał za łopatę i przyj🤬 mi w obie ręce.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 17:42 5
Stare i suche jak pani w skarbowym.
Zgłoś
korba-dawid 2013-05-08, 17:47 1
Może stare , może suche, ale nie było. Nie każdy musi wiedzieć wszystko co Ty. Znałeś jakiś temat, a Ci się podoba daj piwo żeby inni też się zapoznali
Zgłoś
Tocha1991 2013-05-08, 18:19 19
Zajebiste jeszcze nigdy tego nie słyszałem
Zgłoś
socjodrwal 2013-05-08, 18:59 6
To taka urban legend wśród budowlańców
Zgłoś
Norbek 2013-05-08, 19:01
Była jeszcze wersja o górnikach
Zgłoś
robertow99 2013-05-08, 19:02
dziwnie znajomy ten znajomy
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 19:02 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ejdzbikej 2013-05-08, 19:11 90
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mr.Benny 2013-05-08, 19:12 2
Słyszałem tą historię tyle razy, że co drugi robol z budowy powinien mieć przetrącone szczypce.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 19:14
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 19:16
W moim mieście zdarzyła się taka historia tylko ojciec z synem pracował. Betoniarka miała przebicie i prąd zabił chłopaka.
Zgłoś
sopi112 2013-05-08, 19:20
Zgłoś
sono 2013-05-08, 19:21 4

@ejdzbikej

Wersja dla niewidomych.
Zgłoś
MGC 2013-05-08, 19:35
strasznie popularny ten "znajomy" nawet moj ojciec go zna i opowiedzial mi o nim z 20 lat temu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem