Halman napisał/a:
i co, dopchał ich na "stazione di polizia" ?
Raczej ich kumpel
Halman napisał/a:
i co, dopchał ich na "stazione di polizia" ?
Jest to pchanie pojazdu aby nie odpalać pod domem ofiary ... wystarczy luz wrzucić i wyłamać blokadę kierownicy nogami lub magnesem rozłączyć zależy jaki model...
Czy ten koleś co do tyłu wsiada nie ma maseczki z lewej chyba L jak Legia znaczek jakoś tak mi się przypomina O.o
Albo mają lawetę za rogiem, albo nie wiem co oni odp🤬lają. Bo w to że chodzi o nie odpalanie pod domem właściciela, ciężko mi uwierzyć.
Fiat 500L - Realy? Brzydszego auta nie było w okolicy? Wszystkie Multiple już zaj🤬i?
janlew napisał/a:
Albo mają lawetę za rogiem, albo nie wiem co oni odp🤬lają. Bo w to że chodzi o nie odpalanie pod domem właściciela, ciężko mi uwierzyć.
Może bali się włączenia się alarmu przy odpalaniu?
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Jak nie mieli nic pod OBD to dzięki immo mogli sobie najwyżej szluga odpalić.
Momonti napisał/a:
Jak nie mieli nic pod OBD to dzięki immo mogli sobie najwyżej szluga odpalić.
no tak, ale takie gówienko to wciągniesz na ciężarówkę z plandeką, a po drodze się porobi.
wertuqq napisał/a:
Fiat 500L - Realy? Brzydszego auta nie było w okolicy? Wszystkie Multiple już zaj🤬i?
To teraz modne autko dla kobiet. Sponsory kupujo dla dymadełek. Bizmesmen co ma "wtyki" w komisie, jak kupić taniej dla córki, a w c🤬j jest robiony.
Widzisz sam jak łatwo się kradnie, ile tego na drogach. To taki zysk, na stabilnie i bez stresu.
wiem bo widziałem taki film z Nicolasem i Angeliką