📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:14
Obstawa Kaczyńskiego boi się sierota że go zdejmą jak jego brata prezydenta nieudacznika
to jest film tego mlotka , który za Pytą lata,
prokator już kręci aferę
prokator już kręci aferę
Data publikacji: 16.10.2017, 11:24 Ostatnia aktualizacja: 16.02.2018, 20:45
Po co teraz to wstawiać?
Po co teraz to wstawiać?
bartosz011 napisał/a:
Data publikacji: 16.10.2017, 11:24 Ostatnia aktualizacja: 16.02.2018, 20:45
Po co teraz to wstawiać?
Bo jest nagonka na policję i debil wstawia, bo jest debilem i nie potrafi sprawdzić z kiedy to film.
Devorious napisał/a:
Bo jest nagonka na policję i debil wstawia, bo jest debilem i nie potrafi sprawdzić z kiedy to film.
Tak, a Ty jesteś geniuszem. Geniuszem, który nie widzi, że film nie ma nic wspólnego z linkiem niżej. Film jest aktualny.
Pytanie, co siedmiu policjantów robi pod domem zwykłego posła???
Oczywiście sekciarze pisowscy zaraz dostają kociokwiku, że to prowokacja KODziarska, że to zamach dziadka od czołgu...
Oczywistą oczywistością jest, że to sprawka opozycji to show, ale ja nawet nie wiedziałem, że to dziadek od czołgu. Sam z chęcią skopałbym mu dupsko za tamto na placu Piłsudskiego.
Co faktu nie zmienia, że policja ma zajmować się innymi sprawami, a nie pilnowaniem domu zwykłego posła dzień i noc (ten link), albo takimi jajami jak na filmie, gdzie jest siedmiu policjantów.
No, a teraz nacieszę się kociokwikiem sekciarzy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie