👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Myślę że on tym wyrazem twarzy i swoim zachowaniem chciał przekazać : " Co on k🤬a p🤬li ? " Donek aż się nie mógł wysłowić
Szacunek dla gościa

Cóż akurat za 2 godzinne słuchanie pajaca należała mu się ta kasa, ja bym nie wytrzymał i skręciło by mnie bardziej.

TVN jak zwykle znalazł interesujący temat. Nieważne jakie kłamstwa mówił ryrzy, ważna mina Dorna. Ciekawe jak wy byście wyglądali po 2 godzinach słuchania p🤬lenia kaszuba.

Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
TNieważne jakie kłamstwa mówił ryrzy
Kolejny cwaniak analfabeta

znowu bedzie sadistic podany jako 'źródło' w szkle kontaktowym

Cyril napisał/a:
Kolejny cwaniak analfabeta
zwykła literówka gamoniu
alien279 napisał/a:
0:21 "Panie ośle" ?
"Pośle" czy "ośle", na jedno wychodzi.

kosaplaymaker napisał/a:
P🤬lnąć zdjęcie Hawking`a to każy potrafi a już zgłebić jego wiedzę to niema komu
starsznie nie lubie politykow. starsznie. nie chce sie denerwowac, dlatego skoncze swoj wpis, bo jak zaczne to bedzie mnie telepac do poniedzialku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie