jak myślicie, to są najnowsze screeny z Fallout 4, zdjęcia z palny "wzgórza mają oczy 3", czy to czym dzisiaj stali się hipisi? Większość z nich jest biała i bezdomna. Prowadzą tułaczy tryb życia albo osiadają na różnego rodzaju squotach, wybrali taką a nie inną drogę życia. Generalnie bardzo ciekawe fotki
Więcej zdjęć(37 fotek) w komentarzach, więc coś napiszcie abym mógł wrzucić.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żeby Ci tylko jakiś mod wrażliwy nie wywalił tego do harda za tą jedną fotkę
konto usunięte
2010-06-07, 23:07
konto usunięte
2010-06-07, 23:07
Nawet fajne, i jestem ciekaw ich "losów".
Kod:
http://www.who-sucks.com/people/americas-hip-homeless-people
ale proszę.
sveq
2010-06-07, 23:29
"Bo tu wszyscy mają gdzieś,
że Afryka głodna jest!
Biały gołąbek ominął miejsce to,
miejsc dla hipisów, nie ma w świecie Oi!"
konto usunięte
2010-06-07, 23:44
Niestety to jest tak trochę ciemniejsza strona tego kraju. Nie ma czego zazdrościć.
konto usunięte
2010-06-07, 23:58
Wygladaja jak z Mad Maxa
mają dużo psów i pełny barek, jestem na tak
3 zdjęcie od dołu (to z rurami) zajebiste, jestem ciekaw co to jest. Obiektywnie patrząc większość z tych ludzi to fajne dziewczyny i przystojni faceci, z deka przypomina to dziwną sesje dla jakiegoś magazynu o modzie.
mi się raczej z neuroshimą kojarzą
konto usunięte
2010-06-08, 0:12
Rozstrzelać w p🤬du wszystkich.