a czym się różni bezdomny od bałwana?
-bałwan nie zamarza
-bałwan nie zamarza
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
a czym się różni bezdomny od wody?
-niczym, to i to zamarza...
-niczym, to i to zamarza...
podpis użytkownika
...
co ma wspólnego jezioro i i bezdomny ?
-to i to zamarza zimą
-to i to zamarza zimą
@up
@upup
@upupup
kurna,jaki wysyp śmiesznostek...
wy spokrewnieni chyba jesteście. I wszyscy urodzeni zimą,tak sądzę.
Domy jakieś macie?
@upup
@upupup
Domy jakieś macie?

Tylko, że to woda zamarza i tworzy sopel a nie sopel zamarza...

Bezdomni to nieroby którzy myśleli, że czeka ich długie życie sielskiego walenia w c🤬ja na czyjś koszt.

Nie rozumiem niektorych bezdomnych. Na ich miejscu dal bym sie zlapac i poszedl do wiezienia na te kilka miesiecy. Chyba nikt mi nie powie, ze zul ceni sobie wolnosc i jego egzystencja poza wiezieniem ma choc odrobine godnosci?
Za kratkami go wylecza, nakarmia...A i zula raczej nikt pod prysznicem nie popiesci
Napewno lepsze to niz chowanie sie po smietnikach przed mrozem...
Za kratkami go wylecza, nakarmia...A i zula raczej nikt pod prysznicem nie popiesci

Napewno lepsze to niz chowanie sie po smietnikach przed mrozem...
Plecionkarz napisał/a:
Bezdomni to nieroby którzy myśleli, że czeka ich długie życie sielskiego walenia w c🤬ja na czyjś koszt.
Mieszkasz sam? Sam się utrzymujesz? Chyba k🤬a nie, bo nie wiesz jak życie może dop🤬lić. Zdarzało mi się rozmawiać nieraz z bezdomnym jak kupowałem takiemu ciepły posiłek, bo k🤬a jedzenia jeszcze nikomu w życiu nie odmówiłem (wolę tak pomagać niż przez j🤬e pck i owsiaki) i słyszałem różne historie. I zazwyczaj to ludzie którzy nie wytrzymali tempa w tym j🤬ym kraju, po tym jak żona puściła się z innym, jak choroba ich poskładała i nie byli zdolni do pracy i właśnie przez to że nie chcieli tych zasiłków, że próbowali, wylądowali na ulicy. Oczywiście wiadomo że nie wszystkich to dotyczy bo jest też patola.
Więc zastanów się k🤬a następnym razem jak będziesz pisał takie pierdoły z za komputera że tam za oknem życie wygląda trochę ciężej niż w grach komputerowych.
lokalnywatażka napisał/a:
@up
@upup
@upupup
Domy jakieś macie?
nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz.
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
@Up Blok Ekipa ? Odcinek o rudym ?
podpis użytkownika
Dzieci pamiętajcie, jeżeli ktoś wam daje narkotyki -podziękujcie !!! To gówno jest strasznie drogie.
lokalnywatażka napisał/a:
@up
@upup
@upupup
Domy jakieś macie?
Rodzinka zawsze razem.
A tak na poważnie to za mostem lewy karton zaraz za tym od samsiunga, możesz wpaść na kawke (znaczy napój o ciemnej barwie), zapraszam!

podpis użytkownika
...
Sopel nie może zamarznąć, ponieważ już jest zamarznięty. Pozdrawiam