Czego się czepiacie łysego? To dobry człowiek przecież miał nalepkę orkiestry na słuchawkach
Materiał nagrany, można już ściągnąć z niego kurtkę i obić mu mordę.
Taką wredną k🤬ę bezdomna to mam na placu. Szcza i sra po klatkach.
Zły se portal wybrałeś na takie solo pucowanie berła.
Zły se portal wybrałeś na takie solo pucowanie berła.
Clistwood napisał/a:
Czego się czepiacie łysego? To dobry człowiek przecież miał nalepkę orkiestry na słuchawkach
Ma też przepiękną biżuterię i garderobę jak na pedała przystało.
Do bycia bezdomnym albo menelem trzeba mieć aspiracje. Bo praktycznie każdego jakiego spotkałem, temat pracy skutecznie odstraszał. Pies ich j🤬 nie pomagać, dzieciom dać w domach dziecka albo chorym jak ktoś ma takie potrzeby, żeby wyrosły na ludzi a nie tym k🤬a padalcom zasranym, zaszczanym.
mateuszsick napisał/a:
Do bycia bezdomnym albo menelem trzeba mieć aspiracje. Bo praktycznie każdego jakiego spotkałem, temat pracy skutecznie odstraszał. Pies ich j🤬 nie pomagać, dzieciom dać w domach dziecka albo chorym jak ktoś ma takie potrzeby, żeby wyrosły na ludzi a nie tym k🤬a padalcom zasranym, zaszczanym.
Żeby być bezdomnym to nie musisz być bez pracy, wiesz. Słyszałem o wielu osobach, które spały w aucie, bo nie miały pieniędzy na wynajem, alimenty, kredyty. Życie umie naprawdę dop🤬lic w najmniej spodziewanym momencie. I chociaż jestem na sadolu to i tak nikomu tego nie życzę.
A c🤬j Ci do tego co zrobił wolna wola, ty myślisz że takim dobrodziejstwem to takiemu bezdomnemu pomagasz moze gdyby właśnie poczuł glud i pragnienie to by ruszył dupę i spróbował coś zarobić na nie żyje na rumuńska Pandę
Co to za gówno atencyjne. Reklama Macgówna. Robienie bohatera z siebie w internecie - ukraiński influencer. Bohaterem może być dla bandery.
I czy mówimy tu o pomocy...? Łysy ma rację każdy może pracować. To ten bezdomny woli rękę wyciągać.
Daję pracę każdemu bezdomnemu, nikt u mnie nie pracuje.
Dając coś człowiekowi na co nie zarobił tworzysz niewolnika.
I czy mówimy tu o pomocy...? Łysy ma rację każdy może pracować. To ten bezdomny woli rękę wyciągać.
Daję pracę każdemu bezdomnemu, nikt u mnie nie pracuje.
Dając coś człowiekowi na co nie zarobił tworzysz niewolnika.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Pomijając to, że autor nagrania to atencyjny dzban, to łysy też dobra gnida z serduszkiem od Jurija Owsienki na słuchawkach. Ha tfu!!!