Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Fiuciu 2024-12-02, 15:26 2
Cz🤬cha nie złapali żeby wsadzić do zoo z innymi murzynami cz🤬chami małpami
Zgłoś
SQUOR 2024-12-02, 15:32 55
Typ się do niej pruje, a ta zamiast gazem czy coś, to bawi się telefonem i stoi tak że praktycznie nie widzi co on robi. Kaptur zasłania. Jaki policjant staje do agresora tyłem?
Zgłoś
kedzior242 2024-12-02, 15:38 16
Nie stawaj nigdy do dzikich zwierząt bokiem ani tyłem!
Zgłoś
danielusx25 2024-12-02, 15:44 8
jej bląd ze stała przy drodze on czekal tylko zeby nadjechał autobus a on chyba tylko czeka zeby trafić za kraty na dożywocie bo bezdomni niektórzy tylko czkeja aby na zime sie przekimać na jej miescu jak bym przeżył to bym odszukał go i naładowałbym go ołowiem przy pierwszej interwencji zeby mu głowa odpadla
Zgłoś
WKND 2024-12-02, 15:54 18
A ja tak się zastanawiałem co to za dziwny autobus z wysoko osadzonymi drzwiami, do którego potrzeba peronu i dowiedziałem się o istnieniu metrobusów....sadol czasem uczy, nawet nie wiedząc kiedy.

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
Pierdzioh6 2024-12-02, 16:00
hahha co za akcja
Zgłoś
Pablohasan85 2024-12-02, 16:20 17
Baba w policji to moze co najwyzej przyjmowac w okienku na komisariacie albo sprzatac.
Zgłoś
Nome 2024-12-02, 16:45
siedzi bezdomny i się babsztyl przyp🤬ala, nawet z nim nie rozmawia, tylko sobie dłubie w telefoniku, gość miał pewnie zaburzenia psychiczne, paranoja go trzepła i wyszło to co wyszło

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
mocnymarcin5 2024-12-02, 17:43 2
Kolor skóry nieprzypadkowy

podpis użytkownika

Lewactwo to faszyści
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2024-12-02, 18:24 5
Gdy dookoła jest tyle wolnego miejsca, to nikt normalny nie stoi:
- metr od menela
- na krawędzi peronu
- a szczeólnie na samym jego początku
Niektórzy to naprawdę chcą problemów
Zgłoś
Sawix 2024-12-02, 18:31 1
Czarny nie jest bezdomny tylko zszedł z drzewa
Zgłoś
link911 2024-12-02, 21:17 2
SQUOR napisał/a:

Typ się do niej pruje, a ta zamiast gazem czy coś, to bawi się telefonem i stoi tak że praktycznie nie widzi co on robi. Kaptur zasłania. Jaki policjant staje do agresora tyłem?

W Mexico City na każdym przystanku stoją tacy "policjanci" w praktyce to zwykli nieprzeszkoleni meksykanie, którzy w ten sposób mogą nieźle zarobić, ale są tam bardziej od patrzenia niż działania.
Zgłoś
Zgniłek3 2024-12-02, 22:12 1
SQUOR napisał/a:

Taki sam, jak i ten który strzela drugiemu w plecy.
Zgłoś
homorek 2024-12-02, 22:15 2
SQUOR napisał/a:

P🤬lnięty.... Cieszę się że pomogłem, choć ekspertem nie jestem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie