Cz🤬cha nie złapali żeby wsadzić do zoo z innymi murzynami cz🤬chami małpami
Typ się do niej pruje, a ta zamiast gazem czy coś, to bawi się telefonem i stoi tak że praktycznie nie widzi co on robi. Kaptur zasłania. Jaki policjant staje do agresora tyłem?
jej bląd ze stała przy drodze on czekal tylko zeby nadjechał autobus a on chyba tylko czeka zeby trafić za kraty na dożywocie bo bezdomni niektórzy tylko czkeja aby na zime sie przekimać na jej miescu jak bym przeżył to bym odszukał go i naładowałbym go ołowiem przy pierwszej interwencji zeby mu głowa odpadla
A ja tak się zastanawiałem co to za dziwny autobus z wysoko osadzonymi drzwiami, do którego potrzeba peronu i dowiedziałem się o istnieniu metrobusów....sadol czasem uczy, nawet nie wiedząc kiedy.
Voltaire
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Baba w policji to moze co najwyzej przyjmowac w okienku na komisariacie albo sprzatac.
siedzi bezdomny i się babsztyl przyp🤬ala, nawet z nim nie rozmawia, tylko sobie dłubie w telefoniku, gość miał pewnie zaburzenia psychiczne, paranoja go trzepła i wyszło to co wyszło
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Kolor skóry nieprzypadkowy
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyści
Gdy dookoła jest tyle wolnego miejsca, to nikt normalny nie stoi:
- metr od menela
- na krawędzi peronu
- a szczeólnie na samym jego początku
Niektórzy to naprawdę chcą problemów
- metr od menela
- na krawędzi peronu
- a szczeólnie na samym jego początku
Niektórzy to naprawdę chcą problemów
SQUOR napisał/a:
Typ się do niej pruje, a ta zamiast gazem czy coś, to bawi się telefonem i stoi tak że praktycznie nie widzi co on robi. Kaptur zasłania. Jaki policjant staje do agresora tyłem?
W Mexico City na każdym przystanku stoją tacy "policjanci" w praktyce to zwykli nieprzeszkoleni meksykanie, którzy w ten sposób mogą nieźle zarobić, ale są tam bardziej od patrzenia niż działania.
SQUOR napisał/a:
Taki sam, jak i ten który strzela drugiemu w plecy.