Mnie k🤬a taki pod żabką w krakowie zaskoczył.
-Masz Pan troche grosza bo mnie suszy?
-Nie nosze kasy. Ostatnio płace telefonem.
(wyciąga jakiegoś szajsunga)
-To zarzuć kasą przez enefca
-Masz Pan troche grosza bo mnie suszy?
-Nie nosze kasy. Ostatnio płace telefonem.
(wyciąga jakiegoś szajsunga)
-To zarzuć kasą przez enefca
Pamiętam jak raz na szkoleniu z NBP ludzie rozprawiali o tym, że pieniądze papierowe należy zlikwidować i zastąpić je jedynie płatnościami bezgotówkowymi. Coś mnie wtedy natchnęło i zapytałem się jak wyglądałaby wtedy jałmużna i czy żebracy musieliby mieć swoje konta w banku, karty kredytowe itp.
Właśnie się dowiedziałem jak to wygląda i może niedługo już każdy żebrak będzie z takim czymś chodził.
Właśnie się dowiedziałem jak to wygląda i może niedługo już każdy żebrak będzie z takim czymś chodził.

Kluposz napisał/a:
Typowa mentalność Polaka, jeśli coś jest popularne to trzeba się do tego dop🤬lić. Te filmiki z Thug life nie są takie złe, można się pośmiać, ale ten bez szału.
a tam p🤬lisz, dobrze facet gada, wp🤬lają wszędzie ten napis thug life na siłę żeby tylko wyświetleń nabić, ewentualnie piw a prawdziwy thug life to był z małolatem co go straszyli w więzieniu, ze go do celi dadzą z jakimiś pojebami a drzwi były przymknięte i nie mógł wejść

Kluposz napisał/a:
Typowa mentalność Polaka, jeśli coś jest popularne to trzeba się do tego dop🤬lić. Te filmiki z Thug life nie są takie złe, można się pośmiać, ale ten bez szału.
Więc to jego wina, że jesteś j🤬ym debilem tak jak większość z tego portalu głównie ze względu na fakt, jakim jest niska średnia wieku użytkowników? Thuglife to kolejna moda dla pedałów.

Chyba czas zmienić gadkę do zbywania zebraków "nie mam gotówki, tylko karta"
"Nie dam" często nie wystarcza.
Kiedyś widziałem nagłówek na jakiejś stronie internetowej, ze w Szwecji, zebracy mieli dostać takie terminale
"Nie dam" często nie wystarcza.
Kiedyś widziałem nagłówek na jakiejś stronie internetowej, ze w Szwecji, zebracy mieli dostać takie terminale