no to mnie k🤬a zaskoczył

podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
O co k🤬a chodzi z tym j🤬ym "thug life", kolejna pedalska moda jak na "łan erekszyn" i "słag" jakiś czas temu?
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
Dałem bro ale tylko ze względu na Snoopa.
Swoją drogą ciekawe ile razy dostał wp🤬l za takie pukanie ludziom po samochodzie
Swoją drogą ciekawe ile razy dostał wp🤬l za takie pukanie ludziom po samochodzie

draxidox napisał/a:
O co k🤬a chodzi z tym j🤬ym "thug life", kolejna pedalska moda jak na "łan erekszyn" i "słag" jakiś czas temu?
Typowa mentalność Polaka, jeśli coś jest popularne to trzeba się do tego dop🤬lić. Te filmiki z Thug life nie są takie złe, można się pośmiać, ale ten bez szału.

@up to że coś jest popularne, nie znaczy że nie może być c🤬jowe

myślałem, że będzie chciał jej wydać z jakiegoś grubego nominału, ale przebił moje oczekiwania
A od Thug life wara - może nie zawsze jest doklejane zgodnie z przeznaczeniem, ale ostatni kadr + nyggerski instrumental zawsze mnie rozp🤬ala

A od Thug life wara - może nie zawsze jest doklejane zgodnie z przeznaczeniem, ale ostatni kadr + nyggerski instrumental zawsze mnie rozp🤬ala

conderus napisał/a:
Jaka ładna ciapatka wylizałbym jej rozklapciochę.
Cudze chwalisz, a swojego nie znasz...
@raper900 ale nie znaczy też że TRZEBA się do tego dop🤬lić. A jemu raczej o to chodziło

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.