Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bezdomny śpiewak
Fakerę • 2012-03-04, 17:37

Szacunek dla niego

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-03-04, 18:37 3
Szacunek za to, że jest murzynem? Smutna prawda panowie, ale czarni w przeciwieństwie do białych są genetycznie doskonalsi... generalnie nie ma murzyna, który by nie zaśpiewał czy nie zagrał na czymś. Fizycznie też są mocniejsi, psia mać
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-04, 18:40
Taka prawda że jak wyszkolisz tak masz!
Zgłoś
mrokussw 2012-03-04, 18:54 3
To nawet bezdomni w stanach są ubrani lepiej od nas.
Zgłoś
ptak 2012-03-04, 20:08 8
sadystycznie bolesny napisał/a:

Szacunek za to, że jest murzynem? Smutna prawda panowie, ale czarni w przeciwieństwie do białych są genetycznie doskonalsi... generalnie nie ma murzyna, który by nie zaśpiewał czy nie zagrał na czymś. Fizycznie też są mocniejsi, psia mać

To już wiem czemu jak biały człowiek przyjechał do afryki wodzowie sprzedawali ich za bezwartościowe kawałki szkła ,to był tajny plan opanowania świata przez genetycznie lepszych murzynów. A mordują się non stop jak w rzeźni bo to dobre dla genetycznej doskonałości. A aids i zakaz używania prezerwatyw (rozkaz czarnych) to zamach na ich doskonałe DNA.

Ja p🤬le
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-04, 20:47
"Chłopaki nie płaczą"?
Zgłoś
LordMrok 2012-03-04, 20:48 4
\

sadystycznie bolesny, tu sobie możesz podziwiać doskonałość genetyczną murzynów
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-04, 21:55
szacunek dla nieroba, pijaka, ula? c🤬j im w dupe za to ze wybrali latwiejsza droge
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-03-04, 22:12 2
ptak napisał/a:

To już wiem czemu jak biały człowiek przyjechał do afryki wodzowie sprzedawali ich za bezwartościowe kawałki szkła ,to był tajny plan opanowania świata przez genetycznie lepszych murzynów. A mordują się non stop jak w rzeźni bo to dobre dla genetycznej doskonałości. A aids i zakaz używania prezerwatyw (rozkaz czarnych) to zamach na ich doskonałe DNA.

Ja p🤬le

So what? Murzyn to murzyn, każdy zna ich miejsce. Tyle ironii w Twoim poście nie jest potrzebne, nie jestem ich obrońcą tylko napisałem suchy fakt. To, że jednak byli zacofani dużo dłużej niż biali i teraz im się to odbija czkawką to inna sprawa. Czysto biologicznie natomiast, człowiek rasy czarnej jest tworem lepszym, tyle.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-04, 23:56 2
Niech ktoś wyjaśni, co to ścierwo tu robi? I nie chodzi mi o murzyna. Tylko dlaczego on śpiewa na tym filmiku, a nie dla przykładu gw🤬ci, kradnie, albo jest postrzelony przez policję podczas próby ucieczki?
Kolejny filmik dla słodyszków którzy wierzą w chamerykański sen.
Zgłoś
Tomikchomik1 2012-03-05, 13:18 2
Murzyn nie murzyn, też człowiek. Zajebiście śpiewa, lepiej niż wielu zasranych białasów.
Zgłoś
Quovadis 2012-03-05, 13:50
Ciarki mi przeszły, bardzo ładnie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-05, 14:13
Dodajcie jeszcze że na afrykańskich weselach TORTY Z GÓWNA są podawane dla podkreślenia smaku nicyzm kawior, a zarazem poto żeby muchy nie siadały na pannie młodej. Takie te cz🤬chy są doskonalsze i mocniejsze....
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-05, 14:28
śpiewa lepiej niż większość bydła w mam talent itp
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-05, 14:51 1
Importujmy bezdomnych Afroamerykanów! Włączasz radio - Feel/Krawczyk/hiphopolo

Haizel1 napisał/a:

Dodajcie jeszcze że na afrykańskich weselach TORTY Z GÓWNA są podawane dla podkreślenia smaku nicyzm kawior, a zarazem poto żeby muchy nie siadały na pannie młodej. Takie te cz🤬chy są doskonalsze i mocniejsze....

O proszę jaka zawistna polska kurewka Skąd u Ciebie tyle nienawiści, nie masz pieniążków, pracy, wykształcenia? To nie jest wina czarnych mój drogi :_)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie