Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
duxaj 2012-08-28, 4:28 3
Jasiek ujoł mnie oddaniem głosu na Mikke w sumie ja też oddam to jest nas 2. Ale by się działo wreszcie w tym kraju wprowadzono by wiele prostych rozwiązań co by może zmieniło coś na plus. A w wiadomościach leciał by najlepszy kabaret na świecie xD
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 5:16 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
brylant1412 2012-08-28, 6:40
Jasiu podjeżdza trochę sexem mówi że miał 26 elektryków pod sobą.
Zgłoś
bloodwar 2012-08-28, 6:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
snik0 2012-08-28, 7:00
Jebie propagandą na kilometr, oglądnę sobie do końca
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 9:03 1
@Bilonzo
Nie żyjemy w takim kraju, tylko w takim świecie i zamiast narzekać lepiej się oswoić z myślą, że tak jest i nie ma bata żeby to zmienić. Co do głównego bohatera filmiku to bardzo mu współczuje, ale szczerze mówiąc fakt, że za przysłowiowej komuny był kierownikiem nie musi wcale czynić z niego dobrego fachowca (jak wiadomo wtedy w teorii wszyscy musieli pracować...i pracowali), inna sprawa, że Pan Jasiu na oko jak dla mnie ma ok 50-tki (zważywszy na fakt, że jest bezdomny - może nawet mniej) 20 lat temu mógł mieć jak dla mnie nie więcej niż 30 - nie wiemy jak został kierownikiem, jakie ma wykształcenie itd. Transformacja była w moim przekonaniu niezbędna, fakt, że ileś tam osób dorobiło się w mniej lub bardziej podejrzany/legalny sposób, bo okazali się bardziej sprytni niż inni (taka prawda niestety), ale koniec końców bez transformacji byłoby jeszcze gorzej...
Zgłoś
kermicik 2012-08-28, 9:54
przeciez to zwykle zulidlo jest
Zgłoś
!Timon 2012-08-28, 10:06
Zgłoś
pyto 2012-08-28, 10:19
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 10:33 2
Gdybym tylko był jakimś milionerem pomógłbym takiemu Panu Jasiowi ; (
Normalnie się rozbeczałem ; (
Dość sadola na dziś ...
zajrzę tu może jutro
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 10:55
nasz kraj aktualnie produkuje kolejnych Panów Jasiów, a będą nimi podwykonawcy dróg/autostrad ;/
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 10:58 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 11:10
zna ktos paypala osoby robiacej film albo namiary. bo pisze ze pieniadze zarobione z filmu przeznaczy dla faceta
Zgłoś
kocurdamian 2012-08-28, 11:41 1
Dobrze, że Pan Jasiu nie jest premierem bo bym nie miał do niego szacunku Powodzenia życzę!
Zgłoś
badumbumpst 2012-08-28, 11:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem