Bezdomny jasiu
Nie pijak ale zwykły człowiek , pracował miał wszystko no ale ..
Polska to nie kraj to piekło .
Konto usunięte
2012-08-28, 11:58
K🤬a, prawie 300 osob to debile.
Niech jeden z 2. przejdzie sie do lokalnego sierocinca, gdzie dzieci nie pija.
Konto usunięte
2012-08-28, 12:13
na miasteczku studenckim AGH co 2 ma taką historię.
@Salmonella napisał:
"Masz racje.
P🤬li mnie jego los, martwie sie o siebie i swoja rodzine."
Koleś z Twojego filmu jest debilem, a Ty chorobą.
W jakim to mieście ? Wie ktoś gdzie ten koleś przebywa ? Mam pracę "ciecia" żeby mu dać z noclegiem, jak macie jakieś info będę wdzięczny
A te p🤬lone złodzieje z Wiejskiej żyją na nasz koszt...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
ech.. to straszne:( wystarczy spojrzeć człowiekowi w oczy... on ma dobro w oczach.. :/
A rodzina cyganów i rumunów dostanie mieszkanie i kase za frajer...
Ale h🤬jnia, kolejny przykład, że nasze państwo idzie na dno.
Właściwie... Jasiu jest uosobieniem naszego Państwa.
Wiekowy, doświadczony przez życie, fachowiec, ale biedny jak mysz kościelna i bez perspektyw. Do tego czasem wypije (sytuacja go do tego determinuje).
nie znamy dokładnie jego losów, ale pewnie chodzi o to, że po obaleniu komuny stracił swoją pracę i pozycję i nie umiał się znaleźć w nowym świecie. więc zaczął pić, zanim by mu się udało na nowo ogarnąć życie. Nie obchodzą mnie jego poglądy polityczne, ale to że mówi od serca i szczerze. To nie jest taki typ bezdomnego, który chodzi non stop na rauszu i tylko zaczepia ludzi. Szkoda mi go i jemu podobnych. Ale ten kraj niestety jest TAK DOSZCZĘTNIE ZJ🤬Y, że ja kończę studia i wyp🤬alam stąd gdziekolwiek, gdzie człowiek, jego praca i życie jest szanowane, a nie liczone $$.
Konto usunięte
2012-08-28, 13:32
jak czytam niektore komentarze to mi sie wioslo w kieszeni otwiera....
ktos wie z jakiego miasta jest Pan Jasiu?
Konto usunięte
2012-08-28, 13:36
No nic szkoda chłopa.. Każdemu ma prawo w życiu nie wyjść, szkoda tylko że akurat dobrym ludziom sie w życiu nie powodzi. Zdaniem na koniec po prostu mnie rozbił cóż ja się jeszcze o tym nie przekonałem bo zwykle to ja dostaje od niej kopa;)
@salmonellas nasz "kochany" premier i reszta polityków widocznie myśli tak samo jak Ty żeby martwić się o siebie, i co? gówno. przez nich jest coraz więcej takich ludzi jak na filmiku. Radzę Ci zmienić podejście do życia
takim ludziom warto pomagać !!!
Proponuję by ktoś zorganizował akcję jak dla Pani Grażyny Żarko tylko że "Zbieramy pieniądze na lepsze życie dla Jasia"
Konto usunięte
2012-08-28, 15:10
torro napisał/a:
Gość wspomina,że za komuny dobrze mu się żyło, a teraz jest bezdomny i chciałby głosować na ...prawicę. I to na "ostrą" prawicę...o tak, jakby rządziła jeszcze ostrzejsza prawica niż teraz
u nas rządzi prawica ? qrwa
cała "zachodnia" cywilizacja, to socjaldemokracja, najgorsze wcielenie prostej komuny
Jasio ma rację, że chce na Korwina głos oddać, również tak uczynię, o ile Korwina nikt do czasu wyborów nie odjebie
Konto usunięte
2012-08-28, 15:22
Jest jeszcze druga strona medalu. Że nie jeden z tych bezdomnych jest takim kawałem sk🤬ysyna, że żona i dzieci itd. odwrócili się od niego i wyj🤬i na zbity pysk, bo zaczął się op🤬lać i chlać itp... po latach menelstwa jest biedny i poszkodowany i każdy ma mu pomagać, choć kawał c🤬ja z niego był. To jedna z opcji jakich pewnie wiele.
Oczywiście dobrym ludziom w potrzebie trzeba pomóc, ale trzeba brać pod uwagę, że jest szereg nierobów i sk🤬ieli, którzy właśnie żerują na ludzkiej dobroci/naiwności udając wielce poszkodowanych przez los, a to zwykłe k🤬y są, które w wielu przypadkach powinno się zwyczajnie dobić.
"Pan Jasio" opowiedział swoją historyjkę, ale ile w niej prawdy?....kto wie.