filmik nawiązuje do fotki która była niedawno na sadolu ( początek filmiku)
a Ty jak by się zachował? ( trollowanie poziom ekspert)
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
Ja bym go gazrurką w pejsa. To by się oduczył menel j🤬y.
Konto usunięte
2013-11-17, 19:36
Ta jasne, ż🤬duch pewnie do portfela się dobierał
Konto usunięte
2013-11-17, 22:34
ed2kk napisał/a:
a Ty jak by się zachował?
nie no k🤬a serio?
Modli się zeby go nie okradł czy jaki hoy?
Bezdomny ż🤬d? Jeśli taki by istniał, to już dawno by komuś podj🤬 wyremontowana chatę.
Konto usunięte
2013-11-19, 1:29
Jak bym go gazem psiknela
i powiedziala, ze kiedys pomagalo
Konto usunięte
2013-11-19, 2:37
ja tam tez bym nie chail zeby czupryną nbie tykał
Suub
2013-11-19, 2:45
Jaki hejt w komentarzach co by to każdy nie zrobił i jak go nie zgnębił. Jest c🤬jowo na świecie, a może i nawet wykracza ta sytuacja, którą mamy, poza określenie "c🤬jowo". Bo jest bardziej niż c🤬jowo w c🤬j. I ja to cieszę się, że są takie inicjatywy organizowane oddolnie i lubię widzieć, że są jeszcze tacy pozytywni ludzie poza podziałami. Bo nie robi tego rząd czy tam jakieś k🤬a karitasy czy inne orkiestry, ale zwykli ludzie się ogarniają i fajnie pokazują, że w sumie to można do życia podchodzić z jajem, a nie k🤬a z zawiścią i obojętnością. Propsy za taką postawę i c🤬j w to, że kolo wygląda jak chasyd

.
Konto usunięte
2013-11-19, 3:59
J🤬, to jest sadistic, a nie "forum-przyjaciół-kochających-świat"
Konto usunięte
2013-11-19, 4:38
J🤬 ż🤬dów. Lenin, Trocki, Luxemberg i cała reszta. Pamiętamy i nigdy nie zapomnimy. Also, c🤬j wam w dupę z waszym "holokaustem" i 6 miliardami zabitych, bo Rosjan zginięło 15 milionów, ale zamiast wrzeszczeć jacy to oni pokrzywdzeni oni wzięli i tak naj🤬i niemcom, że do dziś mają multi-kulti zamiast wyścigu zbrojeń. A ż🤬dy tylko żądać odszkodowań potrafią.
Swoją drogą ż🤬dy bardzo sobie nagrabili swoim zachowaniem w czasie 20lecia międzywojennego i patrząc z perspektywy polaków to nie ma co się dziwić, że był antysemityzm.
Takie sadystyczne, że aż odkręciłem gaz w kuchni.
Konto usunięte
2013-11-19, 6:22
DUST DEVIL napisał/a:
J🤬 ż🤬dów. Lenin, Trocki, Luxemberg i cała reszta. Pamiętamy i nigdy nie zapomnimy. Also, c🤬j wam w dupę z waszym "holokaustem" i 6 miliardami zabitych, bo Rosjan zginięło 15 milionów, ale zamiast wrzeszczeć jacy to oni pokrzywdzeni oni wzięli i tak naj🤬i niemcom, że do dziś mają multi-kulti zamiast wyścigu zbrojeń. A ż🤬dy tylko żądać odszkodowań potrafią.
Swoją drogą ż🤬dy bardzo sobie nagrabili swoim zachowaniem w czasie 20lecia międzywojennego i patrząc z perspektywy polaków to nie ma co się dziwić, że był antysemityzm.
ok.
Konto usunięte
2013-11-19, 8:03
Nie wiem czemu ale jakoś k🤬a nienawidzę filmików które okazują ludzką dobroć naprawdę k🤬a aż mnie skręca od tego.
Oczywiście opierając się o filmik nie w każdym z przypadków ludzką.
Powinien ktoś zapytać czy nie potrzeba mu gazu usypiającego?