Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bezdomny ż🤬d chce spać
~CrazyEdek • 2013-11-17, 17:21
filmik nawiązuje do fotki która była niedawno na sadolu ( początek filmiku)

a Ty jak by się zachował? ( trollowanie poziom ekspert)

podpis użytkownika

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
kam332 2013-11-19, 9:37
ja bym mu zap🤬lił z chęcią za ten krzywy ryj...

podpis użytkownika

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
qulanogilewej 2013-11-19, 10:04
co tam robi Justin timbarlake w 1:13 ?? O.o
Zgłoś
Alonso 2013-11-19, 10:10
Wstawianie takich filmów z napisami o autorach na końcu to jawny onanizm.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-19, 13:50
Ten film jest zrobiony w taki sposób, że nie wiem czy jest w pełni poważny czy to satyra.
Zgłoś
dOpieca 2013-11-19, 17:54
DUST DEVIL napisał/a:

J🤬 ż🤬dów. Lenin, Trocki, Luxemberg i cała reszta. Pamiętamy i nigdy nie zapomnimy. Also, c🤬j wam w dupę z waszym "holokaustem" i 6 miliardami zabitych, bo Rosjan zginięło 15 milionów, ale zamiast wrzeszczeć jacy to oni pokrzywdzeni oni wzięli i tak naj🤬i niemcom, że do dziś mają multi-kulti zamiast wyścigu zbrojeń. A ż🤬dy tylko żądać odszkodowań potrafią.

Swoją drogą ż🤬dy bardzo sobie nagrabili swoim zachowaniem w czasie 20lecia międzywojennego i patrząc z perspektywy polaków to nie ma co się dziwić, że był antysemityzm.

Już ci pejsy rosną
Zgłoś
qrvishon 2013-11-19, 23:47
w sumie to bym najpierw gościa zapytał czy wszystko z nim ok bo jak by mi umarł na ramieniu w autobusie/pociągu/metrze (czy c🤬j wie gdzie jeszcze) to bym się k🤬a lekko zamulił
Zgłoś