Flodzia, w związku z tym, że bardzo spodobał mi się ten filmik, ja też chcę się czymś z Tobą podzielić. Tutaj masz zdjęcie moje całkowicie nago. Widać twarz, moją sylwetkę oraz k🤬sa w pełnym wzwodzie. Kliknij i podziel się wrażeniem w komentarzu
.
tiny.pl/9j2mm

tiny.pl/9j2mm
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
janlew napisał/a:
Faceci piją kefir i zsiadłe mleko
Prawdziwym facetom jeszcze musi jebac z pyska jak z trupiarni, a na gaciach z przodu słoneczko a z tylu draska
baronturbina napisał/a:
Piją także swierze mleko od krowy, prosto z cyca bez gotowania! Co nie zmienia faktu ze ruch dłoni babki z filmu świadczy o niebywałych umiejętnościach.
Takie mleko, najlepiej jeszcze ciepłe to najlepsze mleko jakie możesz spróbować,
Za wrzucanie takiego gówna powinno się nap🤬lać po ryju godzinami. Życzę oślej pały w dupie.
Flodzia ale ty jesteś zj🤬ym użytkownikien sadistic. Przecież takiej żenady to tu lata nie widziałem.
janlew napisał/a:
Te jogurciki i tak są dla bab i pedałów. Faceci piją kefir i zsiadłe mleko
Ale tylko z wódką
Ja się pytam kto zwróci 1;30 minuty mego życia przy niedzielnej herbacie ?
No tak, wsadzać do buzi opakowanie, które dotykałem ja, sklepikarz, sklepowy magazynier, magazynier na zakładzie i ten, co to produkował ... nie wiem jak was, ale mnie to lekko obrzydza.
Huherko napisał/a:
No tak, wsadzać do buzi opakowanie, które dotykałem ja, sklepikarz, sklepowy magazynier, magazynier na zakładzie i ten, co to produkował ... nie wiem jak was, ale mnie to lekko obrzydza.
Te jogurty są pakowane w dodatkowe opakowanie