👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te jogurciki i tak są dla bab i pedałów. Faceci piją kefir i zsiadłe mleko
janlew napisał/a:
Te jogurciki i tak są dla bab i pedałów. Faceci piją kefir i zsiadłe mleko
Piją także swierze mleko od krowy, prosto z cyca bez gotowania! Co nie zmienia faktu ze ruch dłoni babki z filmu świadczy o niebywałych umiejętnościach.
baronturbina napisał/a:
Piją także swierze mleko od krowy, prosto z cyca bez gotowania! Co nie zmienia faktu ze ruch dłoni babki z filmu świadczy o niebywałych umiejętnościach.
Jakie k🤬a mleko ?!
wertuqq napisał/a:
Jakie k🤬a mleko ?!
Srakie? Krowie, ale fajnie że Dr Miodek portalu zareagował. K🤬a na Podlasiu wczoraj byłem i mi się polski zapomniał
Flodzia, możesz łaskawie wykopytkowywać stąd na kopniaczkach na P🤬doczka, albo jeszcze lepiej - na Chaturbate? Na P🤬doczka wrzucaj tego typu rzygowiny, ścieki i pomyje, a na Chaturbate będziesz za 1 euro pokazywać swoją zarośniętą kuciapę. Połączysz przyjemne z pożytecznym.
yadave napisał/a:
1:02 tak działa dwusuw.
Nie żebym się przemądrzał, ale tak działa silnik V2 (w tym przypadku odwrócony silnik V2).
Nawet nie musiałem zerkać kto ten syf wrzucił
...i niechcący dałem piwo...

...i niechcący dałem piwo...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie