Klasyka polskiej kinematografii, film kultowy wśród rocznika 90-92'. Epicki fresk pomagający odróżnić pedofila od złodzieja.
Na dodatek jest to najprawdopodobniej
pierwszy film w historii światowej kinematografii, który jest edukacyjny, dla dzieci, a
główny bohater ginie z powodu zakrztuszenia w trakcie robienia głębokiego gardła
Film polecany przez wstawiającego
PS: przyznać się, kto ma mitsubishi z silnikiem trzy tysiące, 240 kilometrów
Jak to nie trafi na główną to wam tego nie wybaczę!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak w ogóle to to nie żadne Mitsubishi tylko Dodge Stealth.
@up wyprzedziłeś mnie o nanosekundę
jeszcze dodam tylko, ze montowane były w nich silniki mitsubishi.
konto usunięte
2012-11-21, 9:55
teraz już się tak nie da...
Pamiętam jak to 10 lat temu w przedszkolu puszczali xD
konto usunięte
2012-11-21, 10:08
Pamiętam!! To były akcje reklamowe! samochód, kotki, mieszkanie! Zajebiste! Nie to co teraz...
konto usunięte
2012-11-21, 10:11
A się tak nie da kup jakieś BMW wyklepane z niemieckiego przystanku i podjedz do jakiejś imprezy z miejskich obrzeży sami powsiadają
konto usunięte
2012-11-21, 10:43
5:21 Policjant się materializuje. Czarodziej jakiś.
Wszystko się zgadza: fajne autko, młody chłopak co prawda ten ksiądz ma sutannę ciut przy krótką ale może to przez kryzys.
Nie rozumiem tylko czemu on go poddusił i zostawił, całkiem nieużywanego... to chyba nie jest ksiądz katolicki...
Autor filmu oderwany od rzeczywistości...
Koleś ma na czapce koronę Dog Eat Dog z All Boro Kings. Też taką chcę!
konto usunięte
2012-11-21, 11:49
Silnik 3000 , 240 kilometrów"" buhahaha padłem tutaj