podpis użytkownika
Luja

To jest osoba która ratuje życie w tym poj🤬ym czasie A Ty c🤬ju niszczysz mu życie tym filmem
Ta ratuje jak łódzkie pogotowie xD
Gdy ten film zobaczą portale takie jak WP czy Interia będziesz miał kolego przej🤬e, powodzenia w sądzie.
~Sunday prędzej postawi komuś 2. piwo, niż się obsra i usunie filmik.

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówHumor!
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George OrwellTa ratuje jak łódzkie pogotowie xD
Widzę sumienie gryzie po tym pawulonie
podpis użytkownika
Lujapodpis użytkownika

A tak poza śmieszkami. Dla niejednego faceta może nie istnieć wiele rzeczy, i z wielu może zrezygnować, tylko nie ze spędzania czasu ze swoim dzieckiem. Rozumiem chłopa!
Racja, przej🤬e. Nie zazdroszczę mu.
No bezpośredniego kontaktu wzrokowego to nie musi spaślak unikać bo ów jest tylko przy pomocy lustra.
Co w domku makaron z ryżem? Mam nadzieje ze papier też kupiłeś bo na 100% się posrasz.
Panowie życzę wam takich kupli jak mój szwagier, bo to porządny chłop. Się kwarantanna zakończy to mu flache kupie.
Mój szwagier. Zajebisty koleś.
Racja, przej***ne. Nie zazdroszczę mu.
Co w domku makaron z ryżem? Mam nadzieje ze papier też kupiłeś bo na 100% się posrasz.
Panowie życzę wam takich kupli jak mój szwagier, bo to porządny chłop. Się kwarantanna zakończy to mu flache kupie.
Zapytaj szwagra czy ma kija w dupie ja komentujący powyżej, czy sam się zaśmieje i oleje temat.