📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

unpleasant napisał/a:
z cyklu: Jak rozpoczęły się pożary w Los Angeles?
Z cyklu, jak mlodzi tiktokowcy, youtuberzy i dzieci internetu, przekonują się na własnej skórze, że życie w realu to nie gra i świat wirtualny. Tutaj za głupotę się płaci, odpowiada i ponosi konsekwencje
zwykle uważam się za najmądrzejszego, ale ten film pomógł mi uświadomić sobie, że nie jestem idealny.
skoro wstep mamy już za sobą, czy ktoś może wyjaśnić co tu zaszło? dlaczego ta gaśnica była zła? czy tory też były złe?
skoro wstep mamy już za sobą, czy ktoś może wyjaśnić co tu zaszło? dlaczego ta gaśnica była zła? czy tory też były złe?
213213 napisał/a:
zwykle uważam się za najmądrzejszego, ale ten film pomógł mi uświadomić sobie, że nie jestem idealny.
Egocentryzm to okropna przypadłość. A co do pytania, to tory na pewno były złe.
chl404 napisał/a:
całkiem dobra klacz
Tu widać tylko ciuchy i włosy

213213 napisał/a:
możliwe, że to nie była gaśnica...tak coś podejrzewam, ale ja jestem kobietą, więc nigdy nie wiadomo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie