Scenka miała miejsce nad Bałtykiem.
Podczas obiadu w restauracji jakiś mężczyzna woła swoje dziecko w c🤬ckim języku. Starsza pani, która to usłyszała mówi do swojego męża "A miało tu być bezpiecznie".
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-07-13, 1:04
konto usunięte
2015-07-13, 1:35
konto usunięte
2015-07-13, 2:16
najlepsze są marmurowe blaty do kabiny w glebogryzarce polecają też olej rzepakowy do pokrowców z bakelitu , ale ktoś powiedział że lepiej cudze dzieci bawić niż kupować skarpety w papierniczym , na co z kolei ktoś odparł że zielony adidas musiał być z przerostu albo z karkówki ... ale ja nie wiem ja się nie znam :/
konto usunięte
2015-07-13, 10:00
ten pan za mną tu nie stał,on stal dwa miejsca przed tą panią która stoi za mną ale wyszła z kolejki i już wróciła ona kupuje tylko mleko i ma zgodne a ja płacę stówą.
Faktycznie, mnie też wczoraj bolała lekko głowa.
a jak patrzy się w niebo to widać kosmos czy niebo?
konto usunięte
2015-07-13, 10:59
Gofry robimy w następujący sposób:
Składniki:
2 szklanki mąki pszennej
2 szklanki mleka
1 łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
1 - 2 łyżki drobnego cukru do wypieków
1/3 szklanki oleju słonecznikowego
2 jajka (żółtka oddzielone od białek)
Rozgrzać gofrownicę.
Wszystkie składniki oprócz białek zmiksować na gładką masę. Białka ubić na sztywną pianę i bardzo delikatnie wymieszać z ciastem.
Piec w gofrownicy przez około 2 - 3 minuty, do rumianego koloru. Studzić na kratce. Podawać z bitą śmietaną lub ulubionymi dodatkami.
konto usunięte
2015-07-13, 11:32