Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
StaryElmo 2025-07-12, 16:02
Riikko napisał/a:

mial k🤬a rok czasu aby ruszyc i dac gazu

Czy mówi się rok czasu?
Konstrukcje te są niepoprawne, rzeczowniki takie jak rok, miesiąc, czy tydzień zawsze odnoszą się do czasu. Umieszczanie obok nich określenia „czas” jest zbyteczne.
Zgłoś
mazga50 2025-07-12, 22:07
Riikko napisał/a:

mial k🤬a rok czasu aby ruszyc i dac gazu... na c🤬j on stal ten ruski rok?

Niektóre auta przy gw🤬townym hamowaniu wyłączają silnik. Zazwyczaj są to automaty. Zanim kierownik ogarnie, że go nie odpali zanim nie przełączy na P, mijają cenne sekundy.
Zgłoś
Kroki71 Wczoraj 13:55
P🤬da nie kierowca. Zahamował i jak zwierz zaczął sp🤬alać to wtedy gaz do dechy i nap🤬lam do przodu bo za mną banda slepców zap🤬la i na nic nie patrzy.
Zgłoś
dlubacz2 Wczoraj 16:37
Riikko napisał/a:

mial k🤬a rok czasu aby ruszyc i dac gazu... na c🤬j on stal ten ruski rok?

Może po to, by jak normalny człowiek zatrzymać się na poboczu i zabrać stamtąd psa deklu
Zgłoś
Riikko Wczoraj 16:59
dlubacz2 napisał/a:

Może po to, by jak normalny człowiek zatrzymać się na poboczu i zabrać stamtąd psa deklu

stajac jak debil na autostradzie, na lewym pasie, w srodku dnia i podczas widocznie gestego ruchu, jest dla ciebie calkowicie normalne? I to ja jestem deklem...
Zgłoś
dlubacz2 Wczoraj 17:07 1
Riikko napisał/a:

stajac jak debil na autostradzie, na lewym pasie, w srodku dnia i podczas widocznie gestego ruchu, jest dla ciebie calkowicie normalne? I to ja jestem deklem...

Przecież już się zatrzymał. Przyczyną wypadku jest nieobserwowanie drogi i brak odstępu. Jeśli wykluczasz manewr zatrzymania się na autostradzie, to powinni odebrać ci prawo jazdy bo jesteś idiotą. A o tym, że stanie na lewym jest normalne słowem nie wspomniałem. Właśnie dlatego, że dochodzi do zachowań nienormatywnych należy: a) patrzeć na drogę, b) zachować odstęp. Sorry typie ale winni za wypadek pojawiają się na końcu fimu
Zgłoś
S-ss Dzisiaj 3:47
Chyba każdy możliwy pojazd tam się o niego rozj🤬 xD
Zgłoś