Haha...tak to jest jak ci szkoda zwierzaka. Nigdy nie hamuję, nie skręcam. Mógłbym na karoserii znaczki stawiać co rozj🤬em.
Jak na myśliwcach w czasie wojen światowych 😁
Haha...tak to jest jak ci szkoda zwierzaka. Nigdy nie hamuję, nie skręcam. Mógłbym na karoserii znaczki stawiać co rozj🤬em.
J🤬 tych co siedzą z morda w telefonie podczas jazdy. Może mi zwierzaka nie bylo by szkoda ale naprawiac auto z wlasnej kasy bo burek by mi rozj🤬 przód a ja bym sie martwił tymi z tyłu? Mam zasade ze sie martwie o swoje a nie o innych z🤬bów, burek mi nie zwroci koszty naprawy a te ameby z tylu już tak
A przed Panem Łosiem? To co wtedy zrobić, też nie hamować?
[ Dodano: 2025-07-11, 20:14 ]
J🤬 tych co siedzą z morda w telefonie podczas jazdy. Może mi zwierzaka nie bylo by szkoda ale naprawiac auto z wlasnej kasy bo burek by mi rozj🤬 przód a ja bym sie martwił tymi z tyłu? Mam zasade ze sie martwie o swoje a nie o innych z🤬bów, burek mi nie zwroci koszty naprawy a te ameby z tylu już tak
A kręgosłupa Ci nie szkoda? Mi trochę szkoda...
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.J🤬 tych co siedzą z morda w telefonie podczas jazdy. Może mi zwierzaka nie bylo by szkoda ale naprawiac auto z wlasnej kasy bo burek by mi rozj🤬 przód a ja bym sie martwił tymi z tyłu? Mam zasade ze sie martwie o swoje a nie o innych z🤬bów, burek mi nie zwroci koszty naprawy a te ameby z tylu już tak
Jesteś pewien, że winnego w tym przypadku sąd by uznał tego z tyłu? Fakt, zachowanie odległości od pojazdu jadącego przed tobą jest wymagane, ale zatrzymywanie się bez celu na drodze szybkiego ruchu/ autostradzie bez celu jest raczej zabronione. Sąd mógł by stwierdzić, że zmywara/chlop miał dużo czasu, żeby wyminąć kundla...
Zresztą przy tego typu uszkodzeniach to już tylko szkoda całkowita i wypłacenie ochłapu przez ubezpieczalnię, czyli ułamku wartości pieniądza...
mial k🤬a rok czasu aby ruszyc i dac gazu... na c🤬j on stal ten ruski rok?
Widać że na hulajnoidze zap🤬lsz
Nie miej kamerki (że był powód zatrzymania) - w Polsce będzie oskarżenie o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym za co grozi do 10 lat i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów... a człowiek chciał tylko zwierzaka oszczędzić (i własne auto).
Przede wszystkim włącza się awaryjne. Tutaj, gościu chciał wymienić auto 😅
Widać że na hulajnoidze zap🤬lsz
widac, ze nie umiesz jezdzic...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...