Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Fx12 2025-07-11, 19:42 6
Nie miej kamerki (że był powód zatrzymania) - w Polsce będzie oskarżenie o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym za co grozi do 10 lat i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów... a człowiek chciał tylko zwierzaka oszczędzić (i własne auto).
Zgłoś
Riikko 2025-07-11, 19:45 45
mial k🤬a rok czasu aby ruszyc i dac gazu... na c🤬j on stal ten ruski rok?
Zgłoś
Jacson 2025-07-11, 19:55 21
Haha...tak to jest jak ci szkoda zwierzaka. Nigdy nie hamuję, nie skręcam. Mógłbym na karoserii znaczki stawiać co rozj🤬em.
Zgłoś
Manolito666 2025-07-11, 19:58 2
Jacson napisał/a:

Haha...tak to jest jak ci szkoda zwierzaka. Nigdy nie hamuję, nie skręcam. Mógłbym na karoserii znaczki stawiać co rozj🤬em.

Jak na myśliwcach w czasie wojen światowych 😁
Zgłoś
CzerstWybut 2025-07-11, 20:13 6
Jacson napisał/a:

J🤬 tych co siedzą z morda w telefonie podczas jazdy. Może mi zwierzaka nie bylo by szkoda ale naprawiac auto z wlasnej kasy bo burek by mi rozj🤬 przód a ja bym sie martwił tymi z tyłu? Mam zasade ze sie martwie o swoje a nie o innych z🤬bów, burek mi nie zwroci koszty naprawy a te ameby z tylu już tak
Zgłoś
xdrt 2025-07-11, 20:14 4
Jacson napisał/a:

A przed Panem Łosiem? To co wtedy zrobić, też nie hamować?

[ Dodano: 2025-07-11, 20:14 ]
CzerstWybut napisał/a:

J🤬 tych co siedzą z morda w telefonie podczas jazdy. Może mi zwierzaka nie bylo by szkoda ale naprawiac auto z wlasnej kasy bo burek by mi rozj🤬 przód a ja bym sie martwił tymi z tyłu? Mam zasade ze sie martwie o swoje a nie o innych z🤬bów, burek mi nie zwroci koszty naprawy a te ameby z tylu już tak

A kręgosłupa Ci nie szkoda? Mi trochę szkoda...

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
elim 2025-07-11, 20:36 17
Mógł tam jeszcze dłużej stać, co za debil, zamiast ruszyć od razu jak zwierzę odeszło to stoi jak p🤬da jakaś.
Zgłoś
Baronessa 2025-07-11, 21:04 5
Pewnie zmywara za kierą, co pieska jej szkoda i dlatego stała jak pokraka na drodze szybkiego ruchu czekając niewiadomo na co... Ja bym specjalnie przyk🤬ił w tego kundla. Właśnie dla takich akcji jeżdżę starym bieda fordzikiem mondeo z 2013r. Nie szkoda maski na takiego pchlarza, albo kaszojada, co mi wyskoczy nie z mojej winy...

CzerstWybut napisał/a:

Jesteś pewien, że winnego w tym przypadku sąd by uznał tego z tyłu? Fakt, zachowanie odległości od pojazdu jadącego przed tobą jest wymagane, ale zatrzymywanie się bez celu na drodze szybkiego ruchu/ autostradzie bez celu jest raczej zabronione. Sąd mógł by stwierdzić, że zmywara/chlop miał dużo czasu, żeby wyminąć kundla...

Zresztą przy tego typu uszkodzeniach to już tylko szkoda całkowita i wypłacenie ochłapu przez ubezpieczalnię, czyli ułamku wartości pieniądza...
Zgłoś
drattius 2025-07-11, 21:12
Riikko napisał/a:

mial k🤬a rok czasu aby ruszyc i dac gazu... na c🤬j on stal ten ruski rok?

Widać że na hulajnoidze zap🤬lsz
Zgłoś
Jarazz 2025-07-11, 21:20
Fx12 napisał/a:

Nie miej kamerki (że był powód zatrzymania) - w Polsce będzie oskarżenie o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym za co grozi do 10 lat i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów... a człowiek chciał tylko zwierzaka oszczędzić (i własne auto).

Przede wszystkim włącza się awaryjne. Tutaj, gościu chciał wymienić auto 😅
Zgłoś
Sayoko 2025-07-11, 22:39
No j🤬y kretyn zamiast docisnąć pedal...
Zgłoś
Riikko 2025-07-11, 23:00 1
drattius napisał/a:

Widać że na hulajnoidze zap🤬lsz

widac, ze nie umiesz jezdzic...
Zgłoś
jessjess 2025-07-12, 8:28 1
Małych zwierzaczków się nie omija, trudno. Nie bez powodu manewr sprawdzający zwrotność auta nazywa się "test łosia", bo to jest wielke bydle, które trzeba ominąć. Nikt tego nie nazwał "test yorka" albo "test lisa"
Zgłoś
brylant1412 2025-07-12, 11:39
a co to jest pies koza mam rozkminę bo tamci mnie nie obchodzą

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie