Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bezpieczny przejazd tramwajem
Fakerę • 2012-04-27, 9:54

Podobno to gdzieś na śląsku, fenomenalny stan torów tramwajowych

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
CBŚ 2012-04-27, 18:12 3
thunderdome jeszcze jest tutaj:
thunderdome.randki.org/
szczecinski wiesniaczek
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-27, 18:22
A ja stawiam stówę że to Gdańsk !
Zgłoś
timmy77 2012-04-27, 19:10 2
Mała analiza:
Thunderdome
Szuka: przyjaźni, miłości (zdecydowanie to pierwsze)
Stan cywilny: kawaler / panna (zdecydowanie tutaj jednak to drugie)
Ma dzieci: Nie (...)
Chce dzieci: Tak (sami coś wymyślcie j/w)
Budowa ciała: normalna
Wzrost: 180 cm
Waga: 75 kg
Wykształcenie: średnie (wykształcenie: faper)
Preferencje muzyczne: disco, hiphop, house, metal, pop, rock, techno, reggae (wszystkie gatunki by zachęcić wszystko co się rusza i ma otwór)

podpis użytkownika

Let's rock'n'roll
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-27, 20:40 3

jako obiektywny obserwator nie powiązany z żadna ze stron powiem że:

śląsk - smród brud nędza, a żeby móc oddychać powietrze musisz najpierw pogryźć - dodatkowo nie mówią po polsku (do tego zawsze drą ryja ) . I wydaje im się że są fajni bo mają węgiel i ,że jak nam go zabiorą to pozdychamy z głodu... - sram na wasz węgiel mam własny z bogdanki.

warszawa- brud smród i bydło, różnica miedzy Śląskiem jest taka że powietrza nie musisz gryźć i tu potrafią normalnie mówić (zazwyczaj pieprzą bez sensu) . I mam wielką chęć p🤬lnąć 5 metrowy mur i zalać to całe miasto gównem.

Jedno i drugie to pieprzone autonomie co się mają za pępek polski
Zgłoś
Thunderdome 2012-04-27, 21:01 2
Ci co cisną wszystkich co nie sa za ślaskiem wpieprzaja wegiel drzewny zeby nie miec sraczki ! Filmik ok a ponizej jest zdjecie ktore asuje do filmiku !
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-27, 21:02 8
wexors napisał/a:

jako obiektywny obserwator nie powiązany z żadna ze stron powiem że:

śląsk - smród brud nędza, a żeby móc oddychać powietrze musisz najpierw pogryźć - dodatkowo nie mówią po polsku (do tego zawsze drą ryja ) . I wydaje im się że są fajni bo mają węgiel i ,że jak nam go zabiorą to pozdychamy z głodu... - sram na wasz węgiel mam własny z bogdanki.

warszawa- brud smród i bydło, różnica miedzy Śląskiem jest taka że powietrza nie musisz gryźć i tu potrafią normalnie mówić (zazwyczaj pieprzą bez sensu) . I mam wielką chęć p🤬lnąć 5 metrowy mur i zalać to całe miasto gównem.

Jedno i drugie to pieprzone autonomie co się mają za pępek polski

P🤬l p🤬l babcia Ci na dobranoc takie coś opowiada?

Przyjedź oceń a poźniej gadaj.

Śląsk najlepsze drogi i tory, podatki z węgla to sa liczone w miliardach co oddajemy do państwa wraca do nas 5-10% z tego co dostaliście nieroby, a powiedz mi jak Ci sie żyje tam pod Ukrainą? Macie tam coś prócz tych kurew? Nie więc morda i żryj gruz rumunie.
Zgłoś
tigerqaz 2012-04-27, 21:14 3
Śmiejecie się ze śląska ??? Zapraszam do Łodzi. Jak ktoś tu przyjedzie i przez 2 godziny jazdy po mieście nie wykrzywi felgi albo mu ktoś nie zajebie kołpaków pod posterunkiem naszej straży miejskiej to jest gość. A już po 3 godzinach pobytu lepiej się upewnić czy te kołpaki z tymi felgami w ogóle jeszcze są zamontowane przy jego aucie??? Co do torowisk to... K🤬a jakich torowisk co ja gadam. A i uważajcie żeby wpadając do odkrytej studzienki kanalizacyjnej nie złamać nogi bo włazy od studzienek mają teraz branie przez Edka i jego kolegów z gangu złomiarzy. Śląsk to w porównaniu z nami metropolia tam chociaż można wszystko tanio kupić, np.kołpaki z Łodzi.

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Thunderdome 2012-04-27, 21:19
Hiros napisał/a:

P🤬l p🤬l babcia Ci na dobranoc takie coś opowiada?

Przyjedź oceń a poźniej gadaj.

Śląsk najlepsze drogi i tory, podatki z węgla to sa liczone w miliardach co oddajemy do państwa wraca do nas 5-10% z tego co dostaliście nieroby, a powiedz mi jak Ci sie żyje tam pod Ukrainą? Macie tam coś prócz tych kurew? Nie więc morda i żryj gruz rumunie.

Jak w wasze poganskie plemie inwestowalismy nasza kase abyscie nam w koncu przynosili korzysci to bylo ok... a jak teraz dzieki nam wyszliscie z szybów i zaczeliscie krasc wegiel z torow , soltys zrobil integracje wsi, nauczyliscie sie mowic po Polsku...
To nagle mowicie ze macie drogi...tory... itp. a tak naprawde to wszystkie filmy z waszego regionu temu przecza. Widac ze jestescie zacofanymi prostymi plebsami ktorzy umieja jedynie krasc !
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-27, 21:21 6
Thunderdome napisał/a:

Na 100% śląsk ! Biedota zbierająca złom nie zdążyła z drugiej strony szyny przeciąć, albo ją rozwalili bo sie zdenerwowali ze nie mogli z tych torów węgla ukraść.

Och ty ograniczony anty-śląski błaźnie.

Kilka postów kolegi Thundersrom poniżej:

Cytat:

To nie cygan tylko ślązak !

Cytat:

nie, poprostu smiac mi sie chce z zacofania jakie jest na śląsku.

Cytat:

Ci co cisną wszystkich co nie sa za ślaskiem wpieprzaja wegiel drzewny zeby nie miec sraczki

Cytat:

Widać że Śląsk... Pewnie w torebce miała węgiel.

No zwyczajnie ciul.
Zrób przysługę ludzkości i umrzyj, może ktoś zechce się do tego przyczynić?

Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-27, 21:24 3
Thunderdome napisał/a:

Jak w wasze poganskie plemie inwestowalismy nasza kase abyscie nam w koncu przynosili korzysci to bylo ok... a jak teraz dzieki nam wyszliscie z szybów i zaczeliscie krasc wegiel z torow , soltys zrobil integracje wsi, nauczyliscie sie mowic po Polsku...
To nagle mowicie ze macie drogi...tory... itp. a tak naprawde to wszystkie filmy z waszego regionu temu przecza. Widac ze jestescie zacofanymi prostymi plebsami ktorzy umieja jedynie krasc !

Jak szwedzi wjechali to rozj🤬i sie o to poganskie plemie ciemnoto chlopaki ze slaska musialy ci ladnie morde obic skoro tak przez neta skamlasz
Zgłoś
Thunderdome 2012-04-27, 21:26
robal007 masz moje zdjecie a i tak gówno zrobisz, bo jestes osoba ktora kradnie wegiel z torów zeby utrzymac swoja niepelnosprawna rodzine!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-27, 21:27
Weźcie się k🤬a za robotę to wam się odechce pisać takich pierdół. Docenicie wtedy każdego kto w tym kraju zap🤬la, niezależnie od regionu w którym mieszka.

@down
Naucz się odczytywać pseudonimy, wieje od Ciebie chlewem bardziej niż od kogokolwiek na tym portalu. Weź się też za robotę bo widzę nadmiar czasu i życie za wypłatę ojców sprawiło, że Ci odj🤬o na punkcie niczemu winnych Ślązaków. Z resztą, szczery c🤬j mnie obchodzi Twoje życie.
Zgłoś
Thunderdome 2012-04-27, 21:33
Pastime masz racje , ale te smiecie nigdy nie zrozumieja ze maja wrocic do szybow.
Zgłoś
theabove 2012-04-27, 21:42 3
Weź ty k🤬a spędź jeden dzień na kopalni. Tylko tak co byś się nie obsrał za mocno. To pogadamy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-27, 21:43
Thunderdome napisał/a:

Pastime masz racje , ale te smiecie nigdy nie zrozumieja ze maja wrocic do szybow.

Konczac ta rozmowe mungole powiem ci tak. W dupie byles gowno widziales. Mi daleko do kopalni...i musisz troche wiecej kwejkow ogladac. To nie k🤬a ruskie ani twoja miescina ze mieszkaja tu tepe p🤬dy myslace jak zasrane bezmozgi. Wczesniej pisalem ale powtorze i sobie to gdzies zapisz zebys nie zapomnial jelopie.

Dostales wp🤬l od chlopakow ze Slaska? Jesli tak to chetnie Ci poprawia

A i jeszcze cos smieciem nazywaj tego ktory zrobil taka zyciowa p🤬de
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie