Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bezpieczny przejazd tramwajem
Fakerę • 2012-04-27, 9:54

Podobno to gdzieś na śląsku, fenomenalny stan torów tramwajowych

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
Thunderdome 2012-04-27, 21:48
PustaKiermana napisał/a:

Konczac ta rozmowe mungole powiem ci tak. W dupie byles gowno widziales. Mi daleko do kopalni...i musisz troche wiecej kwejkow ogladac. To nie k🤬a ruskie ani twoja miescina ze mieszkaja tu tepe p🤬dy myslace jak zasrane bezmozgi. Wczesniej pisalem ale powtorze i sobie to gdzies zapisz zebys nie zapomnial jelopie.

Dostales wp🤬l od chlopakow ze Slaska? Jesli tak to chetnie Ci poprawia

A i jeszcze cos smieciem nazywaj tego ktory zrobil taka zyciowa p🤬de

Prostacy ze slaska nie moga mi poskoczyc...
Nie moe obrazac Twojego starego odsmieci bo dostane bana na forum
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-27, 21:52 1
Thunderdome napisał/a:

Prostacy ze slaska nie moga mi poskoczyc...
Nie moe obrazac Twojego starego odsmieci bo dostane bana na forum

Buraku nawet z klawiatury poprawnie korzystać nie potrafisz.
Zgłoś
~Angel 2012-04-27, 21:56 7
Thunderdome napisał/a:

Ci co cisną wszystkich co nie sa za ślaskiem wpieprzaja wegiel drzewny zeby nie miec sraczki ! Filmik ok a ponizej jest zdjecie ktore asuje do filmiku !
Obrazek

Tymczasem w szczecinie

KLIK

podpis użytkownika

Zgłoś
Thunderdome 2012-04-27, 22:02
angel napisał/a:

Tymczasem w szczecinie

Obrazek

KLIK

Noooo ślazacy przybyli do Miasta Szczecin które tepi gejów i ślazacy postanowili im nabroic :
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-27, 23:46
Thunderdome napisał/a:

Noooo ślazacy przybyli do Miasta Szczecin które tepi gejów i ślazacy postanowili im nabroic :
Obrazek

Ale ty sie prosisz normalnie. Rudy jestes i masz kompleksy. Wp🤬lasz sie z ta autonomia a tak naprawde to k🤬a jest mala czesc ludzi ktorych tez mam w dupie. Tak samo jak gejow politykow i koniobijcow ze szczecina

Tak wiec wladco mieczy za slabo sie starasz zeby nap🤬lac na Slask
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-28, 0:03
Cytat:

Rudy jestes i masz kompleksy.

To by wyjaśniało dlaczego nawet w samochodzie czapeczke nosi.
Zgłoś
timmy77 2012-04-28, 0:37 1
tigerqaz napisał/a:

Śmiejecie się ze śląska ??? Zapraszam do Łodzi. Jak ktoś tu przyjedzie i przez 2 godziny jazdy po mieście nie wykrzywi felgi albo mu ktoś nie zajebie kołpaków pod posterunkiem naszej straży miejskiej to jest gość. A już po 3 godzinach pobytu lepiej się upewnić czy te kołpaki z tymi felgami w ogóle jeszcze są zamontowane przy jego aucie??? Co do torowisk to... K🤬a jakich torowisk co ja gadam. A i uważajcie żeby wpadając do odkrytej studzienki kanalizacyjnej nie złamać nogi bo włazy od studzienek mają teraz branie przez Edka i jego kolegów z gangu złomiarzy. Śląsk to w porównaniu z nami metropolia tam chociaż można wszystko tanio kupić, np.kołpaki z Łodzi.

No k🤬a chłopie piwsko musi być, po skasowaniu dwóch samochodów służbowym busikiem poprawiłeś mi humor tymi kołapaki!

podpis użytkownika

Let's rock'n'roll
Zgłoś
Thunderdome 2012-04-28, 7:48
@ P🤬aKiermana ja nie pap🤬lam na śląsk tylko stwierdzam stwierdzam fakty kacapie.
@tomi373 przejezdzalem wowczas przez twja wioskę, ale ciebie akurat nie bylo bokradles wegiel z torów
Zgłoś
kamil66 2012-04-28, 8:28
Gdyby ktoś w porę wziął się za ten kraj to mielibyśmy elektrownie atomowe a nie cieplne i nie sprzedawalibyśmy węgla jak państwa trzeciego świata tylko moglibyśmy go wykorzystywać i przerabiać a później sprzedawać za wielokrotnie wyższą cenę. Także nie ma się czym chwalić...
Zgłoś
Feragas 2012-04-28, 11:35 2
Heh thunder zapraszam na śląsk, zrób sobie w końcu wycieczkę, a nie p🤬lisz 3 po 3 jaki to śląsk jest zły. To że ty nie rozumiesz gwary śląskiej to znaczy, że to ty jesteś głupszy od ślązaka. Bo on rozumie swoich i ciebie również zrozumie, a ty już go nie. Czyli widać kto tu jest głupszy Jak to określił prezydent miasta "sztuką jest godać i mówić". Co do węgla to hmm, gdyby nie śląsk to do dziś byś się ciulu zapałkami ogrzewał.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-28, 17:02 2
Cytat:

Heh thunder zapraszam na śląsk, zrób sobie w końcu wycieczkę, a nie pie**olisz 3 po 3 jaki to śląsk jest zły.

Marzenia ściętej głowy...
Ten żałosny hejter sra po rajtach na samą myśl że miałby na Śląsk przyjechać. A nóż ktoś by go rozpoznał.
Cwaniak w necie i nic więcej. Żadnemu górnikowi ani prawdziwemu Ślązakowi prosto w twarz by tego nie powiedział, bałby się że straci te niedomyte kły które tak dumnie szczerzy na zdjęciu. Dla frajerstwa zero szacunku.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-28, 19:57
Thunderdome napisał/a:

@ P🤬aKiermana ja nie pap🤬lam na śląsk tylko stwierdzam stwierdzam fakty kacapie.
@tomi373 przejezdzalem wowczas przez twja wioskę, ale ciebie akurat nie bylo bokradles wegiel z torów

Wez ty sie k🤬a naucz pisac jesli chciales mi pocisnac tym tekstem to cos ci sie nie udalo.

Jestes przyj🤬y jak kilo gwozdzi
Zgłoś
tomeksg 2012-04-28, 21:55
Thunderdome
biedota ? ciekawe gdzie jest najlepiej rozwiniety przemysl gdzie pojawia sie najwiecej inwestycji ciekawe gdzie najszybciej znajdziesz prace pewnie jestes warszawiakiem bo smierdzisz nim na kilometr
Zgłoś
Kaciaj 2012-04-29, 0:13
wexors napisał/a:

I mam wielką chęć p🤬lnąć 5 metrowy mur i zalać to całe miasto gównem.

ale przy okazji zalejesz siebie i swoich znajomych ze słoikami. Nie pomyślałeś o tym ?
Zgłoś
Pener 2012-05-22, 15:48
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie