up@
I tak każdy wie co powinno być dalej więc nie jest to aż tak koniecznie
I tak każdy wie co powinno być dalej więc nie jest to aż tak koniecznie
hmm niebezpiecznie jest uświadamiać taką brutalną prawdę kobietom jadącym za nami a nóż szoku dostanie i hamulca nie wciśnie

Żona na przedwczesne walentynki fure dostała. Blachy robione na zamówienie, bo co oryginalne to romantyczne!

szmato mógłby być dalej jako model albo marka samochodu, taką ładną czcionką jak ten napis z nasz. lewej
Ostatnio w Warszawie na S8 jechał Mitsubishit Evo biały z rejestracją PO SSIJ dość żwawo a za nim daleko ale szybciej nieoznakowany błękitny passat ale nie wiem czy go dognał, bo moje 1.3 CDTI nie osiąga niebezpiecznych prędkości...

Założę się, że tym autem kieruje kobieta, w końcu jakby nie patrzeć to kobiecy samochód. Pewnie błagała męża o samochód, to jej kupił...

przynajmniej od razu widoczne jest wytłumaczenie przed władzą, do czego się tak spieszy na drodze
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

Ziomek jest z Wrocławia i mieszka na moim osiedlu. Autkiem zajęło się już grono osiedlowych feministek i moherków