📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

mily1200 napisał/a:
Jest mi za nich wstyd. Ta nie udolność.. mam 170cm i potrafię bez problemu wykrecić komuś rękę tak by leżał na ziemi i się nie chciał ruszyć ze strachu przed bólem.
Btw. Oni nie mogą go uderzyć, skopać itp. BO zaraz bu było ze brutalność policji, nie bija to jest zaś nieudolność.
Chyba kolegom z gimnazjum.

Matikens napisał/a:
Kobiety w policji
![]()
Pewnie, lepiej żeby siedziały tak jak ty, cale życie przed komputerem i mądrzenie się w internecie z przerwami na zbrandzlowanie się przy "dobrym amerykańskim kinie".

Do policji i innych służb mundurowych powinni przyjmować tylko facetów z min 185cm i 90kg wagi.

@Spajdi666 nie ma chętnych do policji bo za mało płacą jak na mężczyznę który musi utrzymać rodzinę a jest bardzo duże ryzyko, a kobietom WYDAJE SIĘ że jest to praca jak w kazdej innej budżetówce - 8 godzin i do domuciu robić obiadek mężowi. I tak właśnie jest ale pod warunkiem że jesteś ustawiona i masz chody, wtedy lądujesz za biureczkiem w cieplutkim komisariacie i za 15 lat chyc na emeryturkę, jak dostajesz się do policji "tak po prostu" tzn. zdając legalnie test bez znajomości i układów to niestety, szorujesz krawężniki przez kolejne X lat.

Ale żeby wyjść 11 listopada na ulicę i ludzi pałą okładać to się nadają. Szkoda że w zamykaniu elementu kryminogennego nie mają takiej wprawy jak w machaniu pałą i strzelaniem gazem łzawiącym :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie