Grupka dobrze wychowanych angielskich młodziaków kupują gumy do żucia na stacji benzynowej. Rodzice twierdzą, że ich zachowanie spowodowane było brakiem smaku truskawkowego owych gum i poczuli się dotknięci i zaskoczeni całą sytacją. Ich reakcja jest normalna, bo byli w szoku.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za pewnie ciemnoskórzy koloniści....... co zdobyli wyspy Brytyjskie, przy użyciu tratw, ubogacając kulturowo lokalną ludność...
"Mordować tak, aby czuli, że umierają" tyle w temacie ciemnych czy debili
@chudy005
Przecież widać że to nasza rasa. Według mnie to takie ostatnie prześwity walki z imigrantami
Mordy zasłonięte oczywiście...
konto usunięte
2018-11-17, 0:35
Nie bawią mnie męskie odwłoki ale temu bym zrobił wyjątek i wsadził te gaśnicę w jego obsraną dupę
zgłosić sprawę, zamówić sprzątanie całego sklepu a fakturkę przesłać tym o to delikwentom.
@chudy005 już po samym głosie słychać, że rodowity angol, odpowiednik naszego sebixa, ale trzeba było sobie słabe białe ego podbudować nie?
To Kraków?