A oto jego skutki
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
o jedna dziure wiecej do dymania na przyszlosc...
gin
2011-03-17, 0:13
Ani to do dupy nie podobne. Gdzie są rodzice?
l................s
2011-03-21, 17:20
ciekawe czy jak wychodzi z domu to ma obstawe czy po prostu szybko biega
Powinien ktoś mu zrobić numer z kłódką. Najlepiej ojciec.
A................l
2011-03-21, 19:47
Wychowanie dostanie w gimnazjum
I................r
2011-03-21, 19:56

będą go pocieszać przyjaciółki
A tam, takie dziury po paru miesiącach zarastają. to nie tatuaż, nie jest na stałe. Jak gówniarz się dobrze uczy itd. i realizuje w jakimś pożądanym kierunku to niech se nosi. Jest młody to mu się znudzi bankowo po jakimś czasie. Ja myślałem że długie włosy mi się nigdy nie znudzą, a jednak. Poza tym sam dojdzie do wniosku że trochę przypał w czymś takim do rekrutacji na studia wyp🤬alać. Moi znajomi podobnie robili, po maturze tunele z uszu wyjmowali i zabierali się za realizowanie swoich celów.
A................e
2011-03-21, 20:21
"zajebiscie za mlodu jest! a w zyciu doroslym idzie takie cos z uszami po kolana i pyta o prace.... hahahaha ja bym w zyciu takiego idioty/idiotki nie zatrudnil! zycie dorosle to zycie dorosle nie ma tam tatuazy i szpanowania tylko ciezka praca!!! ale o tym sie gowniarstwo przekona gdy dorosnie bo mlodzierzy cos wytlumaczyc to cud! brawo robcie sobie tatuaze na pyskach robcie kolczyki na czym chcecie na uszach na wargach na nosie na c🤬ju nawet ale potem nie placzcie jak nie znajdziecie roboty! hahaha"
Ile masz lat? Moja babcia to samo mi mowi o moich tatuazach. Jej indywidualna sprawa, moze jest na tyle dorosła ze potrafi myslec za siebie? A to ze jej zazdroscisz odwagi wybic sie poza kanony* to juz Twoj problem
*bez ekstremy
To jest On, Ono czy Ona???
ja też bym wychował go bezstresowo tzn. od razu by dostał wp🤬l i później nie musiałby się stresować przed następnym wp🤬lem jak przyjdzie coś głupiego do łba.
Ile to coś ma lat?? Też mam kolczyk w przegrodzie nosa i tunele, ale to jest jakaś masakra, bo ten dzieciak ma tak na oko 12 lat!
m................o
2011-03-21, 21:12
Nie ! Nie zgadzam się. Normalny człowiek... nie jest inny dlatego, że wygląda nie tak jak "Wy"..
p................0
2011-03-21, 21:23
Boże proszę cię, aby to h🤬jstwo na załączonych obrazkach nie wyglądało jak mój nieplanowany syn
Jak wk🤬ić debila z dziurami w uszach? A przypnij mu kłódkę na uchu, wyp🤬ol kluczyk i uciekaj.
A bezstresowe wychowanie nie polega na tym że to rodzice się maja nie stresować?
podpis użytkownika
Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.