👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zakładam, że ok 1000h straconych na grę aby coś takiego tworzyć... w tym czasie można stać się ekspertem w dowolnej dziedzinie... a podniecanie się tym czymś jest jeszcze bardziej chorę... w sumie sadistic

Dice wyr🤬ało więcej ludzi od Donaldinio....W tym mnie też.
Maść na ból dupy poproszę
Maść na ból dupy poproszę

Właściciele AMD mogą mieć powody do radości gdyż jest już dostępna biblioteka zamiast directa i jest to mantle, a działa tak że zwiększa widocznie fps bez zagłębiania się w szczegóły, także nie trzeba już przedrożonego proca intela ani geforca za miliard. AMD i więcej nie potrzeba. A bf4 to jedna z 1szych gier na których można mantla odpalić
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Bf,Cod, oba komercyjne, nastawione na zyski, mające w dupie gracza, gówienka, i jeszcze te dlc zamiast łatek (ale tutaj to można w sumie podziękować EA jeżeli chodzi o Bf). Zawsze jest alternatywna którą sam polecam, Arma3.

@up
specjalnie dla mnie film z rodziną nagrałeś?? Dzięki jestem wzruszony..
specjalnie dla mnie film z rodziną nagrałeś?? Dzięki jestem wzruszony..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie