Zabugowane gówno, nie gra. Zamiast załatać grę jak należy, to wydają płatne DLC. C🤬je.
O sk🤬esyn, 10/10.
Rowerzysta o jakich bugach mówisz? Co do trollowania to w zupełności się zgadzam z mmaakkss'em.
Rowerzysta o jakich bugach mówisz? Co do trollowania to w zupełności się zgadzam z mmaakkss'em.
@up k🤬a jak chcesz "Realizm" to idź oglądać symulatory typu Arma..

Ja p🤬le...weźcie to wyrzućcie...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

Bombeluna napisał/a:
O sk🤬esyn, 10/10.
A prącie Cię bardzo

@up
Przeczytaj tytul tego filmiku.. Ty w ogole masz bf'a, czy po prostu najezdzasz, bo taka moda?
Przeczytaj tytul tego filmiku.. Ty w ogole masz bf'a, czy po prostu najezdzasz, bo taka moda?

To jest przykład z wersji beta, co nie oznacza, że w ostatecznej wersji wszystko naprawiono. Czasami nawet kampanii nie da się przejść, bo przykładowo postać się "zablokowała". Grałem u kumpla, oryginał z empiku, wyj🤬e pieniądze w błoto. Ale skoro poprawki mają być jedynie w DLC, to niech się twórcy własnymi c🤬jami wyr🤬ają w dupę. To tak jakbyś kupił rower bez kierownicy, ale jak dołożysz kolejne $$$ to może Ci ją zamontują, w dodatku c🤬j wie czy we właściwym miejscu.

Ta gra dobitnie pokazuje jak zarabiac na pre-orderach i wypuścić totalnie zj🤬y tytuł który jest bardziej arcade fps w ladniej oprawie i to chyba tyle ma wspólnego z fps