ja p🤬le i co bedziecie na sadistica wrzucac montage z gier?
k🤬a poj🤬o was...
edit dobry, ale nie dla polaczkow-robaczkow. ;x
k🤬a poj🤬o was...
edit dobry, ale nie dla polaczkow-robaczkow. ;x
lubię BF3 - kaleczę w h🤬j ale mam kupę zabawy ale ktoś mi k🤬a napiszę że ta gra jest lepsza od MW3 bo jest taka realistyczna to osobiście nasram mu na klatę.
przeskakiwanie k🤬a ze śmigłowca do odrzutowca przy niszczeniu czołgów snajperką...
przeskakiwanie k🤬a ze śmigłowca do odrzutowca przy niszczeniu czołgów snajperką...

Dobry skill, kiedyś tak grałem w Q3A.
W mapie Q3TOURNEY6 trzeba było średniej celności 90%, żeby przejść tą mapę na Nightmare
W mapie Q3TOURNEY6 trzeba było średniej celności 90%, żeby przejść tą mapę na Nightmare

VanHelsingPL napisał/a:
K🤬a... ja też tak gram ale czy od razu mam robić frag-movie i pokazywać jaki to ja nie jestem zajebisty?
battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/25315474/1/244339348/
Najlepsza broń - USAS, pewnie 'FAG' Rounds. Faktycznie, dałeś popis skilla w tej rundzie.
USAS - U Suck At Shooting
Trololololol.
W serwerze 32/64 na jakąś absurdalną ilość ticketów to wyczyn żaden. A jak się FAG rounds używa to przeciwnicy sami padają. Spróbuj grać jak dżentelmen - magnum 44. przez całą rundę, zobaczymy czyś taki wyskilowany
Btw. masz quits na poziomie 27% (co 4 gra!). Gratuluję - to najlepszy wynik jaki widziałem.
Trololololol.
W serwerze 32/64 na jakąś absurdalną ilość ticketów to wyczyn żaden. A jak się FAG rounds używa to przeciwnicy sami padają. Spróbuj grać jak dżentelmen - magnum 44. przez całą rundę, zobaczymy czyś taki wyskilowany

Btw. masz quits na poziomie 27% (co 4 gra!). Gratuluję - to najlepszy wynik jaki widziałem.