👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kolego ja siedzę dziennie po 14-16h przy kompie i nic złego w tym nie widzę
Właściwie to widzę coraz mniej

Właściwie to widzę coraz mniej

pewnie mysli ze jak pojedzie na wojne do afganistanu czy innej syrii to tez bedzie skakal ze smiglowca i strelal z czolgu do samolotow
♣ napisał/a:
Kolego ja siedzę dziennie po 14-16h przy kompie i nic złego w tym nie widzę
Zależy jeszcze co przez ten cały czas przy komputerze robisz

Anonymous~ napisał/a:
Zależy jeszcze co przez ten cały czas przy komputerze robisz![]()
przecież napisał, że widzi coraz mniej

Cytat:
Jeżeli nie gra na aimbocie to chyba już czas żeby wyszedł z domu...
jezeli nie gra na imbocie to po co ma wychodzic?
battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Wovn/stats/251234351/
koleś nie ma szczególnych wielkich statystyk, sa gorsze noł lajfy.
koleś nie ma szczególnych wielkich statystyk, sa gorsze noł lajfy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie