Piękna podcinka. Szacun dla Kierowcy za opanowanie i niehamowanie z piskiem opon. Zagoi się, a tak to dwie osoby miałyby problemy. Po co...
Czerwone swiatlo to swietość. Też mam uczulenie na rowerzystow czy hulajnogowiczów, ale k🤬y co przejezdza na czerwonym nienawidzę jeszcze bardziej.
Kilka szczegółów. Kierowca BMW miał odebrane uprawnienia za przekroczenie o 50 w terenie zabudowanym. Ucieczka i nieudzielenie pomocy oraz jeszcze nie wiadomo co wyjdzie z badania krwi. Złapali c🤬la kilka godzin później. Pozdro z KRK

nowynick napisał/a:
też mam czasem ochotę zaj🤬 w jakiegoś Lime`a
Ale nie zajebiesz, bo jesteś zbyt p🤬dowaty.
Może pomyślcie trochę? To nie boli. Dlaczego od razu uważacie że to wina kierowcy bmw?
A może był pijany? Jeździliście kiedyś po pijaku? Nie jest łatwo! Trudno prawidłowo ocenić odległość albo prędkość. Do tego nastawiają tych przejść i k🤬a co chwilę trzeba się zatrzymywać a po pijaku to może c🤬j strzelić. A jeszcze jak zadzwoni telefon to browar w jednej ręce, komóra w drugiej. Kierę trzeba trzymać kolanem. O zmianie biegu to wogóle zapomnij.
Także trochę wyrozumiałości panowie!
A może był pijany? Jeździliście kiedyś po pijaku? Nie jest łatwo! Trudno prawidłowo ocenić odległość albo prędkość. Do tego nastawiają tych przejść i k🤬a co chwilę trzeba się zatrzymywać a po pijaku to może c🤬j strzelić. A jeszcze jak zadzwoni telefon to browar w jednej ręce, komóra w drugiej. Kierę trzeba trzymać kolanem. O zmianie biegu to wogóle zapomnij.
Także trochę wyrozumiałości panowie!
Co to polska policja bawi się z Azjatów z tymi kółkami? Przecież nie jesteśmy ślepi, widzimy co się dzieje na nagraniu.
Policjanci powinni tego niedorozwoja z BMW od razu zapakować do wora i z mostu do Wisły. Tyle w temacie. Żadne sądy, więzienia, biurokracje, apelacje...
Dobry ziomek na pasach, mam zielone to wyj🤬e nie patrzę i jadę przed siebie...
Spieszył się na egzamin trębacza w KRK.
Teraz mu pozostaną jedynie trąbki współwięźniów
Teraz mu pozostaną jedynie trąbki współwięźniów