📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
🔥
Ktoś tu zaraz dostanie w mordę
- teraz popularne
🔥
Wyjaśniony przez sierżanta
- teraz popularne

czemu ręcznym nie ratował tego samochodu? poleciał prosto i tyle, co on chciał tą kierownicą narobić? Jeszcze tym skrętem na full, zamiast powoli łapać trakcję...
szkoda mi w tym wszystkim samochodu, bo gościa w ogóle...
szkoda mi w tym wszystkim samochodu, bo gościa w ogóle...
bo zblokował koła skręcając ... a tak powinno się to robić gdy tracimy przyczepność - przynajmniej miałby jakieś szanse:

Wystarczy wejść w filmik bezpośrednio na yt i przeczytać opis pod filmikiem:
Was having a great session on the first session of a 2 day event. 30 minutes into the session I lost brakes into turn 8. The instructor and myself were able to walk away. Now comes the long process of building a new e30.
na joe było z tytułem awaria układu hamulcowego w bmw czy coś, pozdrawiam specjalistów
Was having a great session on the first session of a 2 day event. 30 minutes into the session I lost brakes into turn 8. The instructor and myself were able to walk away. Now comes the long process of building a new e30.
na joe było z tytułem awaria układu hamulcowego w bmw czy coś, pozdrawiam specjalistów
Koleś poszalał na torze, rozbił auto, ale może czegoś się nauczy. Szkoda że tory są zamykane i zamiast bezpiecznego szalenia na torze pozostaje ryzykowna zabawa na ulicach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie