👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

-Dlaczego skórze nie chciał się przyjąć biały pies?
-Bo nie dla kiełbasy Jackson.
-Bo nie dla kiełbasy Jackson.

Ray696, svanski, te przeróbki były śmieszne tylko przez pierwsze 12237523346136 razy...

- Dlaczego Jacksonowi nie chciała się przyjąć biała skóra?
- Bo nie miał do tego nosa.
- Bo nie miał do tego nosa.

Pojar napisał/a:
Ray696, svanski, te przeróbki były śmieszne tylko przez pierwsze 12237523346136 razy...
i to mowi ktos kto ma krzyz w avatarze...
Ale na powaznie,to nie mialo byc smieszne.po prostu lubie nasmiewac sie z ludzi ktorzy mysla ze sa smieszni.
tak,dla zabawy.

MTmajkel napisał/a:
@up Lubisz się śmiać z samego siebie?
nie dostrzegasz ironi?

ja tam rasistką nie jestem ale czarne i żółte powinno leżeć w kiblu : p
i jak na fortepianie gram to jakoś mocniej napie*dalam w czarne klawisze
i jak na fortepianie gram to jakoś mocniej napie*dalam w czarne klawisze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie