👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pełna ustawka. Kierowca widział zarówno reportera jak i kamerzystę. Pewnie kasę dostał za ten numer, bo tego newsa kupa stacji kupiła aby pokazać.
@Smutas
To ile mu zapłacili i jakim sposobem, czy to aby na pewno było legalne? Czy były tam kamery?
To ile mu zapłacili i jakim sposobem, czy to aby na pewno było legalne? Czy były tam kamery?
chcialem jebnac jakis fajny komentarz ale nic mi nie przychodzi do glowy

też mnie kiedyś tak pług położył z zaskoczenia... ide po chodniczku z mp3 na uszach, śniegu po pachy i nagle pozycja horyzontalna i jeszcze wiecej sniegu. fajnie bylo!
Filadelfijski reporter Steve Keeley został uderzony przez kupę śniegu przez pług śnieżny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie