Interesuję się koszykówką i przez to nie mam nic do czarnych, ale dzisiaj oglądając różne fotki wpadłem na taką myśl. 80% graczy w NBA są czarni, natomiast ich trenerzy w większości są biali. To tylko potwierdza, że tylko my możemy ich tresować najlepiej. Taka wolna myśl którą chciałem się z Wami podzielić.
+idealnie to opisująca fotka (mistrzowie olimpijscy z 2012)
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2014-01-12, 19:37
Każdy jest naturalnie przystosowany do czegoś innego, biały jest mądrzejszy niż czarny, ale czarny jest sprawniejszy, chłop musi iść poza dom , a kobieta się bardziej nadaje do pracy w kuchni i przy dzieciach. To jest właśnie piękne , a nie jakaś pseudo-równość, która będzie zakładać, że ja jestem równy cyganowi, który jak wiadomo, nie jest dobry w niczym... chyba, że liczyć kradzieże i pobieranie socjalu
konto usunięte
2014-01-12, 20:32
bialy siedzi po uszy w gownie
konto usunięte
2014-01-12, 21:37
konto usunięte
2014-01-12, 21:42
Dlatego nie powinno się organizować jakiś akcji charytatywnych dla afryki, oni i tak się nie zmienią. Nie dam na nich złotówki kiedy oni i tak tego nie potrafią zagospodarować
'kobieta bardziej się nadaje do pracy w kuchni i przy dzieciach'- co to za farmazony

bardziej nie bardziej, facet może robić w domu wszystko to co kobieta. jak dobrze, że mój facet wie gdzie jest lodówka i potrafi gotować dla siebie
konto usunięte
2014-01-12, 21:48
elBiaauawy napisał/a:
Każdy jest naturalnie przystosowany do czegoś innego, biały jest mądrzejszy niż czarny, ale czarny jest sprawniejszy, chłop musi iść poza dom , a kobieta się bardziej nadaje do pracy w kuchni i przy dzieciach. To jest właśnie piękne , a nie jakaś pseudo-równość, która będzie zakładać, że ja jestem równy cyganowi, który jak wiadomo, nie jest dobry w niczym... chyba, że liczyć kradzieże i pobieranie socjalu
maggie napisał/a:
'kobieta bardziej się nadaje do pracy w kuchni i przy dzieciach'- co to za farmazony
bardziej nie bardziej, facet może robić w domu wszystko to co kobieta. jak dobrze, że mój facet wie gdzie jest lodówka i potrafi gotować dla siebie
przez takie jak ty, ten swiat schodzi na psy. intelektualny niedowlad ktory prezentujesz wola o pomste do nieba.
konto usunięte
2014-01-12, 21:56
konto usunięte
2014-01-12, 22:03
konto usunięte
2014-01-12, 22:04
nie dziękuję, nie mam zamiaru spędzić całego życia w kuchni ani przy dziecku, gdyż od tego mam męża by również ze mną prowadził dom i wychowywał dzieciaki, gdyż i ja mam plany zawodowe. pół na pół.
proszę bardzo, już widzę opinie, że jestem jakąś aktywistką czy coś, jednak się mylicie, nie jestem za żadnym propagowaniem pedalstwa czy feminizmu. nie daję się jakiejkolwiek propagandzie którejkolwiek ze stron, bo mam własny rozum.
konto usunięte
2014-01-12, 22:09
@maggie, ja podałem do czego dana rasa czy płeć jest lepiej predestynowana i to są fakty. A to jakie ty masz plany to nie bardzo mnie interesuje, zresztą nikogo tu nie interesuje. Rób sobie co tam chcesz
elBiaauawy napisał/a:
@maggie, ja podałem do czego dana rasa czy płeć jest lepiej predestynowana i to są fakty. A to jakie ty masz plany to nie bardzo mnie interesuje, zresztą nikogo tu nie interesuje. Rób sobie co tam chcesz
to była odpowiedź na posty powyżej, luzik ;p
konto usunięte
2014-01-12, 22:13
Cytat:
nie mam nic do czarnych
ja też nie, nawet szacunku