👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a źródło? bo coś koleś w różnych marynarkach i laski z trzech różnych drużyn. Z drugiej strony to Białoruś, to mogliby nawet worek ziemniaków im wręczyć.
Drugie zdjęcie, Pani po lewej...
Jeżeli nie ma żadnej niemiłej niespodzianki poniżej pasa to czmeu nie.

Miejmy nadzieję że będzie z patelni/pań pożytek.
*niepotrzebne skreślić

*niepotrzebne skreślić
To nie są nagrody, tylko reklama sponsora. Zapłacił za zdjęcia z patelniami i tyle. W ostateczności jest to dodatkowy upominek.

Dostały te patelnie za swoją determinację i wniesiony trud w całych rozgrywkach.
To potwierdzona prawda
Ale do umycia :]
To potwierdzona prawda
Ale do umycia :]

Patelnia dźwignią handlu...
Widać sasiedzi inwestują w przemysł patelniowy i będą tłoczyć patelnie na eksport pewnie.
Stąd ta kampania patelniowa.
A my? Może w pokrywki albo dekle pójdziem?
Widać sasiedzi inwestują w przemysł patelniowy i będą tłoczyć patelnie na eksport pewnie.
Stąd ta kampania patelniowa.
A my? Może w pokrywki albo dekle pójdziem?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie