Koleś ma głos jak Morgan Freeman efekt macie poniżej
ps.Angielski Wymagany na poziomie 1 klasy gimnazjum ale czyta o kupie(hahahah kupa) tak w skrócie.
Kuźwa, na pogrzebie by się przydał ktoś z takim głosem. Choćbyś nie wiem jak nudne i daremne życie miał, to i tak wszyscy będą się zachwycać
Konto usunięte
2013-07-21, 11:50
On nie ma głosu jak Freeman i p🤬li o jakiś gównach. A tak poza tym to cudze chwalicie a swego nie znacie, słyszeliście kiedyś o Piotrze Fronczewskim?
Co by nie robił i tak nie przebije "Zanim wyruszysz w drogę musisz zebrać drużynę" - mistrzowskiego pokazu sztuki lektorskiej
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Nie ma piw, bo skad ludzie moga wiedziec jaki glos ma Morgan Freeman skoro wszystkie filmy ktore ogladaja sa z lektorem...
Aż się zarejestrowałem żeby ci powiedzieć, że jesteś głupi. Jak to jest Freeman to ja jestem Fronczewski....
Jeszcze koleś gada tak cicho jakby się bał, że go matka usłyszy
UltorMatrix napisał/a:
On nie ma głosu jak Freeman i p🤬li o jakiś gównach. A tak poza tym to cudze chwalicie a swego nie znacie, słyszeliście kiedyś o Piotrze Fronczewskim?
Może spróbować na ten głos wyrywać jakieś laski, bo na mordę to raczej żadna nie poleci.
Konto usunięte
2013-07-22, 11:43
Nie wiem dlaczego ale mnie wkur**a ten typ.
Konto usunięte
2013-07-22, 12:19
up@ Bo jest gruby?
Czemu on w piwnicy siedzi?
podpis użytkownika
Perversity - "The human thirst for self torture."
Konto usunięte
2013-07-22, 18:49
To jest prawdziwy biały Morgan Freeman
A j🤬 ten angielski, nie chce mi się tego c🤬jstwa oglądać... ktoś mądry kiedyś powiedział -
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają,
iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają."
-Mikołaj Rej
@Brzydkionjest
Co to za gra ??