👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widziałeś żeby murzyni używali takiej technologii , bobry zminily nawet systemy budowania tam a czarni dalej w lepiankach takich samych jak tysiące lat temu
Widzę że już został zmuszony do dodawania napisów, bo niektórzy chyba nie mogli się połapać co on robi :c Ogólnie dawno go tu nie widziałem

kogut117 napisał/a:
Już był ten filmik u niego na kanale dawno temu ze 2-3 miesiące.
Nie było tego filmu. Owszem, robił węgiel drzewny, ale w tym filmie bardziej chodziło o to, że zrobił "piec" wielokrotnego użytku, do którego wystarczy wrzucić drewno, bez konieczności obklejania za każdym razem błotem.

kogut117 napisał/a:
Już był ten filmik u niego na kanale dawno temu ze 2-3 miesiące.

pewnie potrzebował trochę węgla drzewnego do produkcji prochu,żeby mieć przewagę technologiczną i móc strzelać do czarnych

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie