👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Białystok miasto idiotów
stęzenie narodowców ponad normy przyjęte w 3 rzeszy
stęzenie narodowców ponad normy przyjęte w 3 rzeszy

hmmm.. taka refleksja mnie naszła.
pan T. Truskolaski ->T. Tuskolaski.
Niezły kamuflaż.
pan T. Truskolaski ->T. Tuskolaski.
Niezły kamuflaż.
@PRG Jak już chcesz być taki do przodu i w ogóle mądrzejszy, to musisz wiedzieć że pisze się "III Rzeszy" a nie "3 Rzeszy". Tak samo jak III RP a nie 3 RP.

Białystok i wszystko jasne. Każdy mieszkaniec wygląda i myśli jak Krzysztof Kononowicz, ciężko odróżnić tam samice od samców (nie zaglądając w majty).

@mr_9mm powiedział koleś, który wstydzi się wpisać swoje miasto w profilu. ~Białostoczanka
Akihito, Skoro już jesteśmy z tego samego miasta to może pokażesz mi cycki na żywo
?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie