👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla Sebixów każdy powód jest dobry do kopniaka.
Jesteś homo? Masz kopa. Masz okulary? Masz kopa. Bierzesz 500+? But. Nie bierzesz? Kop. Jesteś za PiS? Masz przekonane. Nie jesteś za PiS? Tak samo- adidas na czupryne.
Kiedyś to podsumował Piłsudski, jak dotąd nie straciło to podsumowanie swojej świeżości
Jesteś homo? Masz kopa. Masz okulary? Masz kopa. Bierzesz 500+? But. Nie bierzesz? Kop. Jesteś za PiS? Masz przekonane. Nie jesteś za PiS? Tak samo- adidas na czupryne.
Kiedyś to podsumował Piłsudski, jak dotąd nie straciło to podsumowanie swojej świeżości

Prawicowi kryptogeje biją lewicowych gejów. Cyrk. Świat oszalał
A najglosniej krzycza o tym księża, wśród ktorych jest tylu pedalow, że na tych paradach jest mniej w szczytowym momencie.
W żadnej instytucji nie ma tylu pedałów co w kościele katolickim. Dziwny jest ten świat.
Te kibole to nie ludzie są po prostu cham z chama, hołota, patola...
ProVVe napisał/a:
Śmieszne bo patus ma takie samo prawo mówić, że nie maja prawa chodzić
Może sobie mówić ale nie ma prawa im przeszkadzać.
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka".
Tak więc LGBT może maszerować a szczurze ryje nie mają prawa im przeszkodzić.
Tak samo jak nikt nie przeszkadza oszołomom religijnym wyprowadzania matki boskiej na spacer na lektyce chociaż dla mnie to jest sprawa dyskusyjna bo akurat religie mają wpływ na ograniczanie wolności innych ludzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie