Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co za brednie ignoranta? Gdzie w Biblii jest cokolwiek o gadach wspomniane? W którym to miejscu ewolucja ma jakikolwiek wpływ na to czy "Ląd przed oceanami" czy może "Atmosfera ponad wodą"
Pseudo ateisto - ewolucjonisto: po pierwsze primo - M Y Ś L E Ć. Albert Einstein mawiał: nie kopiuj bezmyślnie w internecie bo wyjdziesz na idiotę.
Ciekawa teoria. O ile się nie mylę, Einstein zmarł w 1955, a początki internetu opisywane są na koniec lat 60'. Chociaż to i tak była jakaś tam mała sieć ARPA. No ale lepiej myśleć po Twojemu. Dzięki temu wciąż mogę czekać, na nową płyte Presleya czy Jacksona. No i może w końcu 2Pac się ujawni. Pewnie skurczybyk siedzi z Wieczorkówną w Paryżu.

Ciekawa teoria. O ile się nie mylę, Einstein zmarł w 1955, a początki internetu opisywane są na koniec lat 60'. Chociaż to i tak była jakaś tam mała sieć ARPA. No ale lepiej myśleć po Twojemu. Dzięki temu wciąż mogę czekać, na nową płyte Presleya czy Jacksona. No i może w końcu 2Pac się ujawni. Pewnie skurczybyk siedzi z Wieczorkówną w Paryżu.
hm.. mama chodziła do lekarza, leki kupowała, martwiłą się, tyle szpitali odwiedziła, tyle miast, nie tylko w Polsce, tyle w łąpe dawałą, aby tylko pomóc swojemu synkowi, tyle lekarzy, myślała, że to chore, a to glupie było..

Co za brednie ignoranta? Gdzie w Biblii jest cokolwiek o gadach wspomniane? W którym to miejscu ewolucja ma jakikolwiek wpływ na to czy "Ląd przed oceanami" czy może "Atmosfera ponad wodą"
Pseudo ateisto - ewolucjonisto: po pierwsze primo - M Y Ś L E Ć. Albert Einstein mawiał: nie kopiuj bezmyślnie w internecie bo wyjdziesz na idiotę.
Co za brednie ignoranta~!! Albert Einstein zmarł w 1955 roku a koncepcja internetu dopiero powstała w 1960 roku. Czyżby Einstein wynalazł wehikuł czasu? Po drugie ultimo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie