👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak właśnie wygląda żartowanie sobie z Biblii przez osobę, która jej nie rozumie.
Żenua.
Żenua.

Wszystkie ksiegi religijne to jedno wielkie oszustwo, wymyslone zeby r🤬ac tepy lud jak sie da.

@emperorzbigniew, oglądnij do końca, przecież sam mówił że to dla beki.

Awangarda! Skecz w wykonaniu jednej osoby, bez żadnej gry scenicznej.
Jeszcze jakby ciekawy ten monolog był. Już ja mam lepsze gównoprzemyślenia, jak na tym forum posty piszę.
Jeszcze jakby ciekawy ten monolog był. Już ja mam lepsze gównoprzemyślenia, jak na tym forum posty piszę.

emperorzbigniew napisał/a:
Tak właśnie wygląda żartowanie sobie z Biblii przez osobę, która jej nie rozumie.
Żenua.
Cała ta szopka o symbolice, przesłaniach itd. to tylko furtka dla całkowitej dowolności w interpretacji Pisma Świętego.
Bóg nie istnieje.

Zaś tego łosia tu wrzucają... komentarze na sadolu są zabawniejsze niż on.
Polska scena kabaretowa to tylko garstka osób m.in. Robert Górski Mikołaj Cieślak, Jerzy Kryszak oraz ten co grał Tofika z Ani Mru Mru, potem długo długo nikt...

Polska scena kabaretowa to tylko garstka osób m.in. Robert Górski Mikołaj Cieślak, Jerzy Kryszak oraz ten co grał Tofika z Ani Mru Mru, potem długo długo nikt...
Brawa dla osób które uznały, że w ten skecz to poważne przemyślenia p. Gizy...
PS Ciekawe czy jeszcze uważacie, że "Posiedzenia rządu" wykonywane przez Kabaret Moralnego niepokoju (w współpracy z innymi) to wierne odegranie realnego posiedzenia...
PS Ciekawe czy jeszcze uważacie, że "Posiedzenia rządu" wykonywane przez Kabaret Moralnego niepokoju (w współpracy z innymi) to wierne odegranie realnego posiedzenia...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie