Na myjni samochodowej pojawił się mężczyzna w luksusowym samochodzie, wzbudzając zainteresowanie. Jednak, niezgodnie z oczekiwaniami, ten mężczyzna zdecydował się na nieuczciwe działanie. Szybko sięgnął po kubeł z wodą oraz mop, a następnie bezczelnie i zuchwale odjechał z miejsca, nie płacąc za usługę. Ten złodziejski incydent pozostawił świadków zaskoczonych i zaniepokojonych, podkreślając potrzebę ostrożności i bezpieczeństwa w takich sytuacjach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
To pewnie jeden z tych dziadów, co się szarpie za karpiem na przecenie w Lidlu przed Bożym Narodzeniem..
Widziałem podobną akcję w Warszawie na Shellu. Znany aktor umył swoją Skodę Superb przy pomocy myjki ciśnieniowej, zainstalowanej przed wjazdem na myjnie w celu wstępnego namoczenia brudnego pojazdu. Potem wytarł cały samochód paroma paczkami zielonych ręczników, wiszących przy dystrybutorach. Myślę, że pochodzenie aktora mogło mieć znaczenie.
Biedaki kuhwa! Ja to myję auto na stacji benzynowej, kuhwa, polewam benzyną 98 i każę zlizywać to swoim biednym kuhwom, któhe wożę w bagażniku!
Symbian napisał/a:
Po co to jest na sadolu ?
A po co ty jesteś na sadolu? Nigdy nic nie wniosłeś do tej strony.
Gość przyjechał taką furą a ukradł najtańsze wiadro z mopem. Mi się podobało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie