👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Od dziś jestem wiernym fanem gazety fakt
dopiero od dziś?
tak, bo nie chciało mi się czytać o tym że mąż pani janiny podtrzymuje w nocy szafę i nie może spać, albo o kolejnych objawieniach pana stefana, albo o kosmitach. ale jeśli mają pisać o kotkach to bardzo chętnie poczytam.
PS. Zapomniałem dodać że zdjęcie jest moje
PS. Zapomniałem dodać że zdjęcie jest moje

Właśnie z powodu takich głupot jakie pisze ta gazeta jestem w grupie nieczytających tego
Jedyne co z prasy jeszcze wezmę to Logo i okazjonalnie PSX EXTREME. Hmmm i w tej chwili wygląda to tak, że nie oglądając TV nie czytając prasy jest człowiek zamknięty na otaczające wydarzenia jednak momentami tyle syfu niepotrzebnego człowiek się dowiaduje że szkoda gadać xDD

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie