Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja rozumiem, że to cz🤬chy i c🤬j z nimi. Jednak jaką k🤬ą trzeba być, żeby taki numer młodym odwalić. Myślę, że to pomysł samca, obecnego posuwacza samicy.
Co ty w ogóle brudofilu p🤬lisz? Zaraza to zaraza bez wzgledu na wiek!
Ja rozumiem, że to cz🤬chy i c🤬j z nimi. Jednak jaką k🤬ą trzeba być, żeby taki numer młodym odwalić. Myślę, że to pomysł samca, obecnego posuwacza samicy.
o k🤬a ale spina, rozkmin tylko to ze skoro maja pudelko to maja i konsole tylko ich wkrecaja zeby zobaczyc jak zareguja a po calej akcji dostane pewnie ps5
ALe ty starym debilem jesteś. Jak można zrobić dzieciom co? Żart? Przecież k🤬a to pudełko jest od czegoś, chwila śmiechu a później wręczenie jednak tej konsoli. Serio, jesteście debilami aż boli...
Co ty w ogóle brudofilu p🤬lisz? Zaraza to zaraza bez wzgledu na wiek!
Nie p🤬l cz🤬chu.
ALe ty starym debilem jesteś. Jak można zrobić dzieciom co? Żart? Przecież k🤬a to pudełko jest od czegoś, chwila śmiechu a później wręczenie jednak tej konsoli. Serio, jesteście debilami aż boli...
Też miałeś chwilę śmiechu jak ci stary do wanny wchodził?
To tyko kwestia czasu.
Dać mu kopertę z logiem linii lotniczych. Stary podjarany że bilety na wycieczke a w środku wezwanie z pośredniaka do pracy.
- wkrętka na gówniakach?
- ależ oczywiście milordzie
- Już sekunda, tylko środek wyp🤬olę.. *szast prast trach* proszę sam karton, należy się 2$
- ależ dziękuję .
- ależ nie ma za co, Hepi Świąt.
Jeżeli u kogoś w głowie powyższa rozmowa wydaje się prawdopodobna, dla dobra sadistica niech opuści ten portal. Dziękuję, dobranoc.

Tak się rodzi czarna kultura.
I to zazdrosnego o to by dzieciaki nie miały przypadkiem lepiej od niego, c🤬jka
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie