Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Itsoktobewhite 2020-12-27, 3:26
banerr napisał/a:

Ja rozumiem, że to cz🤬chy i c🤬j z nimi. Jednak jaką k🤬ą trzeba być, żeby taki numer młodym odwalić. Myślę, że to pomysł samca, obecnego posuwacza samicy.

Co ty w ogóle brudofilu p🤬lisz? Zaraza to zaraza bez wzgledu na wiek!
Zgłoś
ktosjestem 2020-12-27, 4:25
Ale to jest bardzo smutne.
Zgłoś
homorek 2020-12-27, 5:53 1
Zezwierzęcenie pełną gębą. Rozj🤬i to pudełko jak Sasin 70 baniek. Dobrze im tak.
Zgłoś
Rozyk00 2020-12-27, 6:20
banerr napisał/a:

Ja rozumiem, że to cz🤬chy i c🤬j z nimi. Jednak jaką k🤬ą trzeba być, żeby taki numer młodym odwalić. Myślę, że to pomysł samca, obecnego posuwacza samicy.

o k🤬a ale spina, rozkmin tylko to ze skoro maja pudelko to maja i konsole tylko ich wkrecaja zeby zobaczyc jak zareguja a po calej akcji dostane pewnie ps5
Zgłoś
garota 2020-12-27, 7:59
banerr napisał/a:

ALe ty starym debilem jesteś. Jak można zrobić dzieciom co? Żart? Przecież k🤬a to pudełko jest od czegoś, chwila śmiechu a później wręczenie jednak tej konsoli. Serio, jesteście debilami aż boli...
Zgłoś
nieubezpieczony 2020-12-27, 11:41
Dzieciaki mają AirPodsy w uszach, czy jak to się tam nazywa, więc pewnie PS5 jest gdzieś już schowane, a nagranie tak dla zgrywy w necie.
Zgłoś
banerr 2020-12-27, 13:06 1
Itsoktobewhite napisał/a:

Co ty w ogóle brudofilu p🤬lisz? Zaraza to zaraza bez wzgledu na wiek!

Nie p🤬l cz🤬chu.

garota napisał/a:

ALe ty starym debilem jesteś. Jak można zrobić dzieciom co? Żart? Przecież k🤬a to pudełko jest od czegoś, chwila śmiechu a później wręczenie jednak tej konsoli. Serio, jesteście debilami aż boli...

Też miałeś chwilę śmiechu jak ci stary do wanny wchodził?
Zgłoś
lm65 2020-12-27, 14:19
No i teraz te dwa małe murzyny zajebią rodziców i powieszą siostrę.
To tyko kwestia czasu.
Zgłoś
bercisko 2020-12-27, 14:21
Pomysł na zemstę na starym:
Dać mu kopertę z logiem linii lotniczych. Stary podjarany że bilety na wycieczke a w środku wezwanie z pośredniaka do pracy.
Zgłoś
eMCeONe 2020-12-27, 23:14
- dzień dobry, poproszę sam karton od ps5
- wkrętka na gówniakach?
- ależ oczywiście milordzie
- Już sekunda, tylko środek wyp🤬olę.. *szast prast trach* proszę sam karton, należy się 2$
- ależ dziękuję .
- ależ nie ma za co, Hepi Świąt.

Jeżeli u kogoś w głowie powyższa rozmowa wydaje się prawdopodobna, dla dobra sadistica niech opuści ten portal. Dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
kawior2007 2020-12-27, 23:17
O co wam chodzi, normalna czarna rodzina, za dużo netflixa oglądacie
Zgłoś
Wiewór 2020-12-28, 18:37
I młody murzynek zrozumiał że jeśli chce konsole to musi ją ukraść.
Tak się rodzi czarna kultura.
Zgłoś
SlimShady 2021-03-18, 8:30
banerr napisał/a:

I to zazdrosnego o to by dzieciaki nie miały przypadkiem lepiej od niego, c🤬jka

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem