Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No dostali wersje dla małp - czyli papierki do rzucania i karton do zrzarcia
Ja rozumiem, że to cz🤬chy i c🤬j z nimi. Jednak jaką k🤬ą trzeba być, żeby taki numer młodym odwalić. Myślę, że to pomysł samca, obecnego posuwacza samicy.
A potem płacz że zastrzelili, bo podp🤬lił pudło z np. tv, konsola, etc. A z rodziców to k🤬y. Jest taki filmik z jajkiem niespodzianką.
Warystor napisał/a:
O k🤬a, ale sadol z ojca!
Jaki k🤬a ojciec?
Ojcowie tych młodych pewnie siedzą albo sp🤬olili.
Z 10 lat temu krążył po necie podobny filmik jak rodzice odwalili taki sam numer jeszcze młodszemu dzieciakowi. Ciekawe czy już ich zabił.
Touch_Of_Madness napisał/a:
Z 10 lat temu krążył po necie podobny filmik jak rodzice odwalili taki sam numer jeszcze młodszemu dzieciakowi. Ciekawe czy już ich zabił.
no właśnie jeden miał spoko oryginalny pomysł na żart, a od tego czasu wtórna c🤬jnia co roku. Zmienia się tylko cyfra po "play station"...
banerr napisał/a:
Ja rozumiem, że to cz🤬chy i c🤬j z nimi. Jednak jaką k🤬ą trzeba być, żeby taki numer młodym odwalić. Myślę, że to pomysł samca, obecnego posuwacza samicy.
no jasne ze swoim dzieciom by tak nie zrobil, chcociaz jak widze to rzucanie kartonem i rozrywanie, to moze jednak rodzina
Warystor napisał/a:
O k🤬a, ale sadol z ojca!
Raczej konkubent matki, a nie ojciec.